ΡΟΜΑ

Ρόμα: "Θυσιάζει" τον Τζανιόλο σε Ίντερ ή Γιουβέντους

Roma's Nicolo Zaniolo celebrates after he scored his side's second goal during a Serie A soccer match between Roma and AC Milan, at Rome's Olympic Stadium, Sunday, Oct. 27, 2019. (AP Photo/Andrew Medichini)
Roma's Nicolo Zaniolo celebrates after he scored his side's second goal during a Serie A soccer match between Roma and AC Milan, at Rome's Olympic Stadium, Sunday, Oct. 27, 2019. (AP Photo/Andrew Medichini) AP PHOTO/ANDREW MEDICHINI

Η διοίκηση της Ρόμα εμφανίζεται αποφασισμένη να πουλήσει τον Νικολό Τζανιόλο για να βγει από τη δύσκολη οικονομική θέση στην οποία έχει περιέλθει, με τις Ίντερ και Γιουβέντους να δίνουν μάχη για να αποκτήσουν τον Ιταλό ταλαντούχο διεθνή μέσο.

Τα χρέη της Ρόμα έχουν χτυπήσει κόκκινο (ανέρχονται συνολικά σε 280.000.000 ευρώ) και το γεγονός αυτό είναι πολύ πιθανό να οδηγήσει στην πόρτα της εξόδου έναν από τους πλέον αγαπημένους παίκτες των οπαδών την τελευταία διετία.

Ο λόγος για τον Νικολό Τζανιόλο, με την "Repubblica" να αποκαλύπτει σε σημερινό της δημοσίευμα πως οι τζαλορόσι είναι ανοιχτοί σε προτάσεις για τον 20χρονο διεθνή Ιταλό μέσο, με τις Ίντερ και Γιουβέντους να ετοιμάζουν πρόταση για να πετύχουν το "κόλπο γκρόσο" με ένα από τα ακριβότερα περιουσιακά στοιχεία στο νυν ρωμαϊκό ροστερ.

Σύμφωνα με το εν λόγω μέσο, η Ιντερ έχει ρίξει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων το χαρτί του Ρατζά Ναϊνγκολάν που συνεχίζει να έχει πάρα πολλούς υποστηρικτές στην Ρόμα από τα πολλά χρόνια παρουσίας του στην ομάδα, με τους Μιλανέζους να δίνουν και χρήματα, υπολογίζοντας πως η ομάδα της αιώνιας πόλης θα ρίξει την τιμή πώλησης του Τζανιόλο από τη στιγμή που τους χρωστάει και το 15% από μελλοντική πώλησή του.

Roma's Nicole Zaniolo, centre, controls the ball during an Europa League Group J soccer match between Basaksehir and Roma, in Istanbul, Thursday, Nov. 28, 2019. (AP Photo/Lefteris Pitarakis)
Roma's Nicole Zaniolo, centre, controls the ball during an Europa League Group J soccer match between Basaksehir and Roma, in Istanbul, Thursday, Nov. 28, 2019. (AP Photo/Lefteris Pitarakis) AP PHOTO/LEFTERIS PITARAKIS

Γιουβέντους φέρεται διατεθειμένη να προσφέρει εκτός από χρήματα και τους Μπερναρντέσκι και Ρομέρο.

"Θα αφήσουμε τον Τζανιολο να φύγει αν βρεθεί ομάδα που να ικανοποιήσει τις οικονομικές απαιτήσεις μας, δίνοντας ένα ποσό 70/80 εκατομμύρια ευρώ και την ίδια ώρα να συμφωνεί και εκεινος", είναι πάντως το μήνυμα που αφήνει να διαρρεύσει η Ρόμα για την περίτπωση του Τζανιολο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ