ΡΟΜΑ

Ρόμα: Τέσσερα εκατ. ευρώ χωρίζουν τον Ιγκουαΐν από τους Ρωμαίους

Juventus' Gonzalo Higuain celebrates after scoring his side's opening goal during the Champions League, round of 16, first-leg soccer match between Juventus and Tottenham Hotspurs, at the Allianz Stadium in Turin, Italy, Tuesday, Feb. 13, 2018. (AP Photo/Antonio Calanni)
Juventus' Gonzalo Higuain celebrates after scoring his side's opening goal during the Champions League, round of 16, first-leg soccer match between Juventus and Tottenham Hotspurs, at the Allianz Stadium in Turin, Italy, Tuesday, Feb. 13, 2018. (AP Photo/Antonio Calanni) AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν θεωρείται βάρος πλέον στην Γιουβέντους και αυτό έχει επιτρέψει στην Ρόμα να τον πολιορκεί στενά, με τις δύο πλευρές να είναι πολύ κοντά σε συμφωνία για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Πριν από τρία καλοκαίρια (2016) η Γιουβέντους είχε πληρώσει ρήτρα 94.000.000 ευρώ για να κάνει δικό της από την Νάπολι τον Γκονσάλο Ιγκουαΐν, ωστόσο εκείνη η εποχή που ο "Πιπίτα" ανάγκαζε την πρωταθλήτρια Ιταλίας να τινάζει τη μπάνκα στον αέρα για χάρη του φαίνεται πάρα πολύ μακρινή.

Απόδειξη τρανή είναι η περασμένη σεζόν όπου ο Αργεντινός στράικερ έπαιξε το πρώτο εξάμηνο στην Μίλαν και το δεύτερο στην Τσέλσι ενώ τα άσχημα μαντάτα για αυτόν συνεχίζονται, με τη "βέκια σινιόρα" να του παίρνει τη φανέλα με το Νο 9 (την προορίζει για τον Ικάρντι) και να του δίνει αυτή με το Νο 21.

Ο Μαουρίτσιο Σάρι έχει ξεκαθαρίσει στον παίκτη πως η διοίκηση θα τον πουλήσει αν της δοθεί η ευκαιρία και αυτή φαίνεται πως είναι η Ρόμα, με την " Corriere dello Sport" να υποστηρίζει πως ο "Πιπίτα" είναι ο Νο 1 στόχος των Ρωμαίων για τη γραμμή κρούσης τους.

Οι δύο πλευρές είναι κοντά σε συμφωνία για δανεισμό του τη νέα σεζόν έναντι 9.000.000 ευρώ και υποχρεωτική οψιόν αγοράς του το καλοκαίρι του 2020 έναντι του ποσού των 27.000.000 ευρώ, και αυτό που μένει να λυθεί είναι το θέμα των αποδοχών του.

Chelsea's Gonzalo Higuain celebrates with the trophy after winning the Europa League Final soccer match between Arsenal and Chelsea at the Olympic stadium in Baku, Azerbaijan, Wednesday, May 29, 2019. Chelsea won 4-1. (AP Photo/Luca Bruno)
Chelsea's Gonzalo Higuain celebrates with the trophy after winning the Europa League Final soccer match between Arsenal and Chelsea at the Olympic stadium in Baku, Azerbaijan, Wednesday, May 29, 2019. Chelsea won 4-1. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Στην Γιουβέντους έχει συμβόλαιο για δύο χρόνια ακόμα, με τις ετήσιες απολαβές του να ανέρχονται σε 6.500.000 ευρώ, με τους "τζαλορόσι" από την πλευρά τους να έχουν ρίξει στο τραπέζι πρόταση για τετραετές συμβόλαιο, με ετήσιες αποδοχές που ανέρχονται στα 4.500.000 ευρώ συν μπόνους.

Η μεγάλη διάρκεια του συμβολαίου που δίνει η Ρόμα είναι αναμφίβολα δέλεαρ για τον Ιγκουαΐν και μοναδικό εμπόδιο αυτή τη στιγμή για την ολοκλήρωση του deal είναι στη διαφορά των 4.000.000 ευρώ που θα έπαιρνε παραπάνω στην Γιουβέντους αν έμεινε μέχρι το τέλος του συμβολαίου του, το 2021.

Σε περίπτωση που η "βέκια σινιόρα" κάνει πίσω και δεχτεί να καλύψει αυτή τη μικρή διαφορά, τότε αυτόματα θα ανοίξει ο δρόμος για να αγωνιστεί σε τέταρτη διαφορετική και ιστορική ομάδα της Serie A ο Αργεντινός στράικερ, μετά από τους παρτενοπέι, τους μπιανκονέρι και τους ροσονέρι.

Photo Credits: AP Photo/Antonio Calanni, AP Photo/Luca Bruno

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ρόμα: Δίνει και το περιβραχιόνιο του αρχηγού στον Ιγκουαΐν
TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ