ΡΟΜΑ

Ρόμα: Τα υπέροχα videos της Ρόμα για το αντίο του Ντε Ρόσι

Ρόμα: Τα υπέροχα videos της Ρόμα για το αντίο του Ντε Ρόσι

Η οικογένεια της Ρόμα αποχαιρέτησε με συγκλονιστικό τρόπο τον πιστό αρχηγό της Ντανιέλε Ντε Ρόσι και κατέγραψε τις μοναδικές στιγμές στο "Ολίμπικο" μέσα από πέντε υπέροχα videos.

Η διοίκηση της Ρόμα έκρινε πως ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι δεν έχει θέση στην ομάδα τη νέα σεζόν και πήρε την απόφαση να μην του ανανεώσει το συμβόλαιο βάζοντάς τον στη διαδικασία να αλλάξει σπίτι μετά από 18 ολόκληρα χρόνια, όμως οι φίλοι της Ρόμα δεν συμμερίζονται αυτή την επιλογή.

Οι αντιδράσεις για τη στάση της διοίκησης και συγκεκριμένα του προέδρου Τζέιμς Παλότα δεν έχουν κωπάσει ενώ το βράδυ της Κυριακής κατέκλυσαν το "Ολίμπικο" σαν να έπαιζε αγώνα Champions League η ομάδα τους για να δώσουν το τελευταίο χειροκρότημα στον αρχηγό.

Τα δάκρυα του Φραντσέσκο Τότι και του Μπρούνο Κόντι στον αγωνιστικό χώρο ήταν κάτι το ιδιαίτερο, ενώ μεταξύ εκείνων που βρέθηκαν στην κερκίδα για να τον χειροκροτήσουν και να του πουν αντίο όπως του άρμοζε ήταν και δύο αντίπαλοί του εντός γηπέδων, οι Τζανλουίτζι Μπουφόν και Μάρκο Ματεράτσι.

Δείτε πώς η Ρόμα αποχαιρέτησε τον Ντανιέλε Ντε Ρόσι:





ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ρόμα: Η ατάκα του Ρανιέρι για τα δάκρυά του την ώρα του ματς
TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ