ΡΟΜΑ

Ρόμα: Συμφωνία με Φονσέκα, πιέζει τη Σαχτάρ

Shakhtar's head coach Paulo Fonseca looks on prior to the Europa League round of 32, first leg soccer match between Eintracht Frankfurt and FC Shakhtar Donetsk in Kharkiv, Ukraine, Thursday, Feb. 14, 2019. (AP Photo/Efrem Lukatsky)
Shakhtar's head coach Paulo Fonseca looks on prior to the Europa League round of 32, first leg soccer match between Eintracht Frankfurt and FC Shakhtar Donetsk in Kharkiv, Ukraine, Thursday, Feb. 14, 2019. (AP Photo/Efrem Lukatsky) AP

Η Ρόμα συμφώνησε με τον 46χρονο Πορτογάλο προπονητή, Πάουλο Φονσέσκα, για συμβόλαιο τριών ετών και προσπαθεί να ρίξει τις απαιτήσεις της Σαχτάρ καθώς η ομάδα από το Ντόνετσκ παραπέμπει στη ρήτρα των 5.000.000 ευρώ.

Στην τελική ευθεία μπαίνει το θέμα του προπονητή στη Ρόμα. Άνθρωποι των τζαλορόσι είχαν συνάντηση με τον Πάουλο Φονσέκα στη Μαδρίτη και συμφώνησαν σε συμβόλαιο τριετούς συνεργασίας.

Το μόνο εμπόδιο για ν' αναλάβει ο 46χρονος Πορτογάλος προπονητής την τεχνική ηγεσία της ομάδας από την Αιώνια Πόλη είναι η Σαχτάρ. Η ομάδα από το Ντόνετσκ, με την οποία έχει συμβόλαιο ο Πάουλο Φονσέκα, αρνείται να ρίξει τις απαιτήσεις και παραπέμπει την ιταλική ομάδα στη ρήτρα αποδέσμευσης, η οποία ανέρχεται στα 5.000.000 ευρώ.

Ο Φονσέκα, ο οποίος παλαιότερα ήταν σε συζητήσεις με τον Παναιτωλικό για ν' αναλάβει προπονητής, ξεκίνησε την καριέρα του από τους νέους της Εστρέλα Αμαδόρα, ενώ στη συνέχεια καθοδήγησε τις Πριμέιρο Ντεζέμπρο, Οντιβέλας, Πινιαλνοβένσε, Άβες, Πάσος Φερέιρα, Πόρτο, Μπράγκα

Ανέλαβε την ουκρανική ομάδα το 2016 - την πρώτη σεζόν βοηθός του ήταν ο νυν προπονητής της ΑΕΚ, Μιγκέλ Καρντόζο - με την οποία κατέκτησε τρία πρωταθλήματα, ισάριθμα Κύπελλα και ένα Σούπερκαπ.

Photo credits: AP Photo/Efrem Lukatsky

TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ