ΡΟΜΑ

Ρόμα: Στην Ιταλία ο Νταν Φρίντκιν για την αγορά των "τζαλορόσι"

Ρόμα: Στην Ιταλία ο Νταν Φρίντκιν για την αγορά των "τζαλορόσι"

Αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της Ρόμα, με τον Νταν Φρίντκιν να βρίσκεται στην Ιταλία μαζί με τον γιο του Ράιαν, προκειμένου να τελειώσουν με την αγορά των "τζαλορόσι".

Η Ρόμα αλλάζει χέρια. Ο Νταν Φρίντκιν βρίσκεται στην Ιταλία μαζί με τον γιο του Ράιαν, προκειμένου να τελειώσουν με την αγορά των "τζαλορόσι". Ο δισεκατομμυριούχος από το Τέξας τα έχει βρει με τον Τζέιμς Παλότα και μέσα στο επόμενο 48ώρο θα επισημοποιηθεί η αγορά της ομάδας της Αιώνας Πόλης από τον Φρίντκιν.

Ο όμιλος που έχει τη βάση του στο Τέξας, θα δαπανήσει 780.000.000 ευρώ για να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών και να αναλάβει επίσης το πρότζεκτ της κατασκευής του νέου γηπέδου της Ρόμα, κάτι που θα αφήσει τον Παλότα με ένα καθαρό κέρδος 170.000.000 ευρώ σε σύγκριση με το ποσό που είχε καταβάλλει για να πάρει το σύλλογο επτά χρόνια πριν.

Τα ρεπορτάζ από τη γειτονική χώρα αναφέρουν πως εκείνος που θα "τρέξει" την ομάδα, θα είναι ο Ράιαν Φρίντκιν, γιος του ιδιοκτήτη του Ομίλου "Νταν Φρίντκιν", του οποίου η περιουσία υπολογίζεται στα 4.300.000.000 δολάρια σύμφωνα με το περιοδικό Forbes (Νο 504 πλουσιότερος άνθρωπος στον πλανήτη).

Τα ίδια δημοσιεύματα εκτιμούν πως ο μέχρι πρότινος ισχυρός άνδρας της Ρόμα δεν θα αποχωρήσει εντελώς αλλά θα κρατήσει ένα μικρό ποσοστό των μετοχών του συλλόγου. Φήμες τον θέλουν να ενδιαφέρεται για ομάδα της Premier League, με τη Νιουκάστλ να φέρεται να είναι στόχος του.

TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ