ΡΟΜΑ

Ρόμα: Σκέψεις επιστροφής Τότι ως αντιπρόεδρος

Ρόμα: Σκέψεις επιστροφής Τότι ως αντιπρόεδρος

Ο Φραντσέσκο Τότι είναι πιθανό να επιστρέψει στη Ρόμα, αυτή τη φορά όμως για να αναλάβει χρέη αντιπροέδρου σύμφωνα με δημοσίευμα της Corriere dello Sport.

Ο Φραντσέσκο Τότι, όπως αναφέρουν πηγές της Corriere dello Sport, έχει έρθει σε επαφή με τη Ρόμα, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο για πιθανή επαναφορά του πιθανότατα στη θέση του αντιπροέδρου.

Τα προβλήματα μεταξύ της τότε διοίκησης του Τζιμ Παλότα και του ποδοσφαιριστή ανάγκασαν τον άλλοτε καπιτάνο των τζιαλορόσι τον περασμένο Απρίλιο να αποχωρήσει από το σύλλογο, δηλώνοντας την παραίτησή του.

Με την άφιξη της οικογένειας Φρίντκιν, που ανέλαβε τα ηνία του κλαμπ, το χάσμα γεφυρώνεται με τη Ρόμα να επιθυμεί την επιστροφή του για να αναλάβει χρέη αντιπροέδρου (υπάρχει και η σκέψη για πόστο που θα αποτελεί συνδετικό κρίκο μεταξύ διοίκησης και τεχνικού διευθυντή, με λιγότερες πιθανότητες ωστόσο).

Το πρόσωπο - κλειδί για την επιστροφή υπήρξε, σύμφωνα με το ιταλικό δημοσίευμα, ο Γκουίντο Φιένγκα (CEO της ομάδας της Αιώνιας Πόλης), ο οποίος διατηρεί άριστες σχέσεις με τον 43χρονο Ιταλό.

Photo credits: AP Images

TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ