ΡΟΜΑ

Ρόμα: Προσφέρει Ουντέρ στη Μίλαν για Τσαλχάνογλου

AC Milan's Hakan Calhanoglu celebrates after scoring during a Serie A soccer match between AC Milan and Lecce, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Oct.20, 2019. (AP Photo/Luca Bruno)
AC Milan's Hakan Calhanoglu celebrates after scoring during a Serie A soccer match between AC Milan and Lecce, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Oct.20, 2019. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της "Corriere dello Sport", η Ρόμα βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Μίλαν για την απόκτηση του Χακάν Τσαλχάνογλου, προσφέροντας έναν εκ των Τζενγκίζ Ουντέρ, Ντιέγκο Περότι ή Αμαντού Ντιαβαρά ως αντάλλαγμα.

Τρεις εβδομάδες απομένουν για την έναρξη της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου και ήδη αρκετές ομάδες έχουν αρχίσει τις συζητήσεις για την ενίσχυσή τους. Μεταξύ αυτών και η Ρόμα, η οποία, σύμφωνα με ρεπορτάζ της " Corriere dello Sport", έχει ως μεγάλο στόχο τον Χακάν Τσαλχάνογλου.

Ο Τούρκος μεσοεπιθετικός αρέσει πολύ στον Πάουλο Φονσέκα, αλλά και στον αθλητικό διευθυντή του συλλόγου, Τζανλούκα Πετράκι, ο οποίος είχε τις προηγούμενες μέρες σειρά επαφών με τον συνάδελφό του στη Μίλαν, Φρέντερικ Μασάρα.

Το δημοσίευμα της ιταλικής εφημερίδας αναφέρει πως οι "τζαλορόσι" είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν και ανταλλάγματα για τον Τσαλχάνογλου, με τα ονόματα των Τζενγκίζ Ουντέρ, Ντιέγκο Περότι ή Αμαντού Ντιαβαρά να βρίσκονται ψηλά στη λίστα.

Αξίζει να σημειωθεί πως το συμβόλαιο του 25χρονου μεσοεπιθετικού ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2021, ενώ την εφετινή σεζόν με τη φανέλα των "ροσονέρι" μετράει δύο γκολ και μία ασίστ σε 14 συμμετοχές στη Serie A. Παράλληλα, είναι και 47 φορές διεθνής με την Τουρκία, έχοντας πετύχει και 10 τέρματα. Μάλιστα, βοήθησε τα μέγιστα προκειμένου η εθνική ομάδα της χώρας του να πάρει την πρόκριση για τα τελικά του Euro 2020.

Photo Credits: AP Photo/Luca Bruno

TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ