ΡΟΜΑ

Ρόμα: Προς επιστροφή στην Μπόκα ο Περότι

Roma's Diego Perotti during a Serie A soccer match between Roma and AC Milan, at Rome's Olympic Stadium, Sunday, Oct. 27, 2019. (AP Photo/Andrew Medichini)
Roma's Diego Perotti during a Serie A soccer match between Roma and AC Milan, at Rome's Olympic Stadium, Sunday, Oct. 27, 2019. (AP Photo/Andrew Medichini) AP

Ο Ντιέγκο Περότι θέλει να επιστρέψει στην Μπόκα Τζούνιορς έξι χρόνια μετά, κάτι που επιβεβαίωσε και ο πατέρας του, και πιέζει τη Ρόμα προς αυτήν την κατεύθυνση.

Ο 31χρονος εξτρέμ της Ρόμα, Ντιέγκο Περότι, θέλει να επιστρέψει στην Μπόκα Τζούνιορς, κάτι που επιβεβαιώνεται μέσω του πατέρα του.

Η δήλωση του στοCrackDeprotivoήταν η εξής: "Είναι πολύ χαρούμενος που επιστρέφει στην Μπόκα, καθώς είχε έρθει εδώ για να παίξει με τον Ρικέλμε, το είδωλο της ζωής του. Η επιθυμία από αυτόν υπάρχει, και οι φίλοι της Μπόκα τον θέλουν'.

Ο Αργεντινός αγωνίστηκε για ένα εξάμηνο στην Μπόκα το 2014, ως δανεικός από την Σεβίλλη. ΣτοΜπουένος Άιρες είχε μετακομίσει ένας ακόμη πρώην Ρωμαίος, ο Ντανιέλε ντε Ρόσι , ο οποίος βέβαια αποσύρθηκε από την ενεργό δράση στις αρχές του 2020.

Την τρέχουσα σεζόν έχει αγωνιστεί 21 φόρες, πετυχαίνοντας τέσσερα γκολ και μοιράζοντας δύο ασίστ, ενώ το συμβόλαιο του λήγει το επόμενο καλοκαίρι.

Οι δηλώσεις του πατέρα του ερμηνεύονται ως μια μορφή πίεσης προς την ομάδα της Αιώνιας Πόλης ώστε να διευκολύνει τον επαναπατρισμό του.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ