ΡΟΜΑ

Ρόμα: Πανό κατά διοίκησης-παικτών από τους αγανακτισμένους οπαδούς

Roma's Jordan Veretout, right, celebrates his goal with teammates during a Serie A soccer match between Roma and Sampdoria, at Rome's Olympic Stadium, Wednesday, June 24, 2005. (AP Photo/Andrew Medichini)
Roma's Jordan Veretout, right, celebrates his goal with teammates during a Serie A soccer match between Roma and Sampdoria, at Rome's Olympic Stadium, Wednesday, June 24, 2005. (AP Photo/Andrew Medichini) AP PHOTO/ANDREW MEDICHINI

Τα δύο σερί αρνητικά αποτελέσματα της Ρόμα επανέφεραν την γκρίνια στους τζαλορόσι, με οπαδούς να υψώνουν πανό με στόχο τη διοίκηση και τους παίκτες έξω από το προπονητικό κέντρο (PHOTO).

Μέχρι πριν από λίγο καιρό η Ρόμα ήταν μέσα στη διεκδίκηση της 4ης θέσης που δίνει εισιτήριο για το νέο Champions League όμως οι δύο διαδοχικές ήττες από Μίλαν και Ουντινέζε την έθεσαν νοκ-άουτ και το γεγονός αυτό -σε συνδυασμό με την τρομερή διοικητική αστάθεια στο σύλλογο- έχει φέρει μεγάλη αναστάτωση στις τάξεις των οπαδών.

Οι οργανωμένοι τιφόζι είναι πυρ και μανία τόσο κατά του Φονσέκα και των ποδοσφαιριστών για τις τελευταίες άσχημες εμφανίσεις όσο και κατά του προέδρου Τζέιμς Παλότα (εμφανίζεται πρόθυμος να πουλήσει αρκετούς παίκτες για να ισορροπήσει η κατάσταση στα οικονομικά του συλλόγου) και βρήκαν μάλιστα τρόπο να εκφράσουν αυτή την οργή τους.

Πώς; Κάποιες δεκάδες οπαδών βρέθηκαν έξω από το προπονητικό κέντρο των τζαλορόσι, στην Τριγκόρια και ανέβασαν δύο πανό βάζοντας στο στόχαστρο αυτούς που θεωρούν υπεύθυνους για την κατάσταση στην ομάδα της ιταλικής πρωτεύουσας.

"Διοίκηση και ποδοσφαιριστές... πού είναι ο σεβασμός για τα χρώματά μας;" και "Απόντες διοικούντες, ομάδα χωρίς αξιοπρέπεια, είστε η ντροπή αυτής της πόλης", ανέφεραν τα σχετικά πανό, δείγμα της απογοήτευσης των οπαδών για την πορεία της Ρόμα τη φετινή σεζόν.

Ρόμα: Πανό κατά διοίκησης-παικτών από τους αγανακτισμένους οπαδούς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ