ΡΟΜΑ

Ρόμα: Παίρνει Σμόλινγκ από την Γιουνάιτεντ

Ρόμα: Παίρνει Σμόλινγκ από την Γιουνάιτεντ
Σμόλινγκ AP PHOTO/FRANK AUGSTEIN

Με την απόκτηση του Κρις Σμόλινγκ κλείνει την τρύπα στα μετόπισθεν ο Πάουλο Φονσέκα, με τον 29χρονο να πηγαίνει στην αιώνια πόλη με την μορφή δανεισμού.

Κάτι η έλευση του Μαγκουάιρ, κάτι η αστάθεια στην απόδοση του και οι συχνοί τραυματισμοί, φέρνουν τον Κρις Σμόλινγκ στην πόρτα της εξόδου από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Όλε Γκούναρ Σόλκσιερ δεν υπολογίζει στον 29χρονο, που έχει ενημερωθεί εδώ και αρκετό καιρό να βρει ομάδα για την φετινή σεζόν.

Την κατάσταση εκμεταλλεύτηκε η Ρόμα, που κάτω από άκρα μυστικότητα προχώρησε τις διαδικασίες για την απόκτηση του 29χρονου, κλείνοντας παράλληλα την τρύπα που άφησε στην άμυνα των "τζιαλορόσι" ο Κώστας Μανωλάς.

Έτσι ο Άγγλος κεντρικός αμυντικός θα μετακομίσει στην Ρώμη, μετά από σχεδόν 10 χρόνια συνεχής παρουσίας στους "κόκκινους διαβόλους".

Η μετακίνηση του Σμόλινγκ θα πραγματοποιηθεί με την μορφή δανεισμού για έναν χρόνο, με αντίτιμο 3 εκατ. ευρώ, ενώ εντός των επόμενων ημερών θα ταξιδέψει στην Ιταλία για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει.

TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ