Ρόμα: Ολοκληρώθηκε η εξαγορά από τον όμιλο Φρίντκιν

Ο Νταν Φρίντκιν προχώρησε στην εξαγορά της Ρόμα από τον Τζέιμς Παλότα αποκτώντας την πλειοψηφία των μετοχών, με τον ιταλικό σύλλογο να αλλάζει σελίδα στην ιστορία του.

Η Ρόμα άλλαξε χέρια και επίσημα. Ο Νταν Φρίντκιν ολοκλήρωσε την αγορά των Τζαλορόσι από τον πρόεδρο Τζέιμς Παλότα, κάτι που έγινε γνωστό με επίσημη ανακοίνωση της ιταλικής ομάδας.

"Ξεκινάει μία νέα εποχή για την Ρόμα υπό νέα ιδιοκτησία. Ο όμιλος Φρίντκιν ανακοίνωσε την απόκτηση από την Romulus and Remus Investments LCC του 88,6% των μετοχών της ομάδας" αναφέρει η Ρόμα στην τοποθέτησή της.

Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών ξεκίνησαν πριν περίπου 10 μήνες, ωστόσο η πανδημία του κορονοϊού έβαλε ένα προσωρινό φρένο στις συζητήσεις. Εκείνες επανεκκίνησαν πριν λίγο καιρό και τις τελευταίες εβδομάδες ολοκληρώθηκαν. To deal έκλεισε στα 591.000.000 ευρώ, συμπεριλαμβανομένων και των χρεών της Ρόμα.

"Είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε στην οικογένεια της Ρόμα. Όπως έγραψε ένας φίλαθλος πρόσφατα, πάρτε την ομάδα και κάντε την μία από τις μεγαλύτερες ομάδες του πλανήτη. Αυτός είναι σκοπός μας" ανέφερε ο Νταν Φρίντκιν.

 
SHARE

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK

 

HIGHLIGHTS

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ 1114 ή 210 923777.

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ 1114 ή 210 923777.