ΡΟΜΑ

Ρόμα: Οι δύο εναλλακτικές της Νάπολι αν δεν πάρει τον Μανωλά

Roma's Kostas Manolas celebrates after scoring his side's third goal during a Serie A soccer match between Roma and Atalanta, in Rome's Olympic stadium, Monday, Aug. 27, 2018. (AP Photo/Andrew Medichini)
Roma's Kostas Manolas celebrates after scoring his side's third goal during a Serie A soccer match between Roma and Atalanta, in Rome's Olympic stadium, Monday, Aug. 27, 2018. (AP Photo/Andrew Medichini) AP IMAGE

Η Νάπολι θέλει να πάρει τον Κώστα Μανωλά με τους δικούς της όρους, ωστόσο σε περίπτωση που δεν τα καταφέρει έχει έτοιμες δύο λύσεις από Αγγλία και Ιταλία.

Τα ιταλικά δημοσιεύματα σχετικά με το μέλλον του Κώστα Μανωλά φιγουράρουν καθημερινά στα Μέσα της γειτονικής χώρας. Η Νάπολι φέρεται να τα έχει βρει με τον Έλληνα στόπερ στα του συμβολαίου του με ετήσιες απολαβές ύψους 3,5 εκατ. ευρώ, ωστόσο με την Ρόμα υπάρχει θέμα.

Οι Ρωμαίοι απαιτούν να πληρωθούν τα 36.000.000 ευρώ της ρήτρας του Μανωλά, την ίδια στιγμή που η διοίκηση της Νάπολι παρουσιάζεται να προτιμά να δώσει έμψυχα ανταλλάγματα όπως τους Μέρτενς - Ντιαβαρά.

Όσον αφορά, τώρα, στο νέο σενάριο της υπόθεσης είναι οι δύο εναλλακτικές του Μανωλά που έχει στο συρτάρι η Νάπολι σε περίπτωση που δεν καταφέρει να ντύσει στα μπλε τον 28χρονο στόπερ. Ο ένας είναι ο Νάταν Ακέ της Μπόρνμουθ για τον οποίο το αγγλικό κλαμπ απαιτεί 40.000.000 ευρώ και είναι επίσης μία ακριβή περίπτωση.

Ο δεύτερος της λίστας φέρεται να είναι ο Μιλένκοβιτς της Φιορεντίνα. Οι "βιόλα" για την παραχώρηση του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή δεν πέφτουν κάτω από τα 20.000.000 ευρώ.

TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ