ΡΟΜΑ

Ρόμα: Λήστεψαν τη μητέρα του και σκέφτεται να πει αντίο ο Τζανιόλο!

Ρόμα: Λήστεψαν τη μητέρα του και σκέφτεται να πει αντίο ο Τζανιόλο!

Ο Νικολό Τζανιόλο είδε τη μητέρα του να πέφτει θύμα ληστείας στη Ρώμη για δεύτερη φορά μέσα σε ένα μήνα και δεν έκρυψε την οργή του, κλείνοντας ταυτόχρονα το μάτι σε Γιουβέντους και Τότεναμ.

Η 42χρονη Φραντσέσκα Κόστα είχε γίνει διάσημη στο ιταλικό φίλαθλο κοινό λόγω της έντονης δράσης της στο Instagram όπου έκανε μεταξύ άλλων και αναφορές στο γιο της, Νικολό Τζανιόλο, όμως το τελευταίο διάστημα οι ειδήσεις που την αφορούν δεν είναι καθόλου ευχάριστες για την οικογένεια.

Και αυτό γιατί μέσα σε διάστημα 1,5 μήνα έχει πέσει θύμα ληστείας στην ιταλική πρωτεύουσα. Τον Απρίλιο της έκλεψαν τη μοτοσυκλέτα ενώ αυτές τις ημέρες δύο άτομα που επέβαιναν σε σκούτερ την πλησίασαν, την απείλησαν, και της έκλεψαν την τσάντα και το ρολόι, για να την αφήσουν σε κατάσταση σοκ.

Το γεγονός μάλιστα αυτό προκάλεσε την έκρηξη του Νικολό Τζανιόλο, με τον 19χρονο διεθνή μέσο της Ρόμα να διηγείται την ιστορία μέσω Instagram και να μην κρύβει την απογοήτευσή του.

Ρόμα: Λήστεψαν τη μητέρα του και σκέφτεται να πει αντίο ο Τζανιόλο!

"Η μαμά μου για δεύτερη φορά ευχαριστεί αυτούς που επέτρεψαν στους εαυτούς τους να κλέψουν κάτι που δεν τους ανήκει. Πάρα πολύ εύκολο να βλέπεις μία γυναίκα μόνη, να την απειλείς και να της κλέβεις προσωπικά αντικείμενα", σχολίασε ο Τζανιόλο, για να ολοκληρώσει το ποστάρισμά του με τη φράση "Μετά μην παραπονιέστε".

Σύμφωνα με την "ανάγνωση" που έκαναν τα ιταλικά μίντια, η τελευταία ατάκα του Τζανιόλο δεν είναι τυχαία αλλά έγινε σε συνάρτηση με τις φήμες που τον θέλουν να σκέφτεται να φύγει από την Ρόμα, με τις Γιουβέντους και Τότεναμ να έχουν δείξει έντονο ενδιαφέρον να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ