ΡΟΜΑ

Ρόμα: Η Μπόκα Τζούνιορς σε επαφές με Ντε Ρόσι

Ρόμα: Η Μπόκα Τζούνιορς σε επαφές με Ντε Ρόσι

Ο γραμματέας της Μπόκα Τζούνιορς, Κριστιάν Γκριμπάουδο, παραδέχθηκε ότι υπάρχουν επαφές για την απόκτηση του 35χρονου Ιταλού μέσου, Ντανιέλε Ντε Ρόσι, ο οποίος μένει ελεύθερος από τη Ρόμα.

Η καριέρα του Ντανιέλε Ντε Ρόσι στη Ρόμα ολοκληρώνεται στο φινάλε της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, καθώς ο 35χρονος Ιταλός αρχηγός των τζαλορόσι αποχωρεί μετά από 18 χρόνια.

Την ώρα που αντιδράσεις των οπαδών της ομάδας της ιταλικής πρωτεύουσας μαίνονται παγκοσμίως με κύριο αποδέκτη διαμαρτυρίας τον αμερικανικής καταγωγής ιδιοκτήτη της ομάδας, Τζέιμς Παλότα, οι προτάσεις φθάνουν τον Ντε Ρόσι.

Ο γραμματέας της Μπόκα Τζούνιορς, Κριστιάν Γκριμπάουδο, παραδέχθηκε ότι ξεκινήσει οι επαφές για την απόκτηση του. "Ο Μπουρδίσο δουλεύει για να τον φέρει στην Μπόκα. Έχουν ξεκινήσει οι συζητήσεις.

Ο Ντε Ρόσι είναι φίλο του τεχνικού διευθυντή της ομάδας (υπήρξε συμπαίκτης με τον Μπουρδίσο στη Ρόμα) κι αυτό μπορεί να βοηθήσει", υποστήριξε χαρακτηριστικά.

Το μοναδικό εμπόδιο ακούει στο όνομα της Σάρα Φελμπερμπάουμ. Η σύζυγος του Ιταλού μέσου φαίνεται να προτιμά τις ΗΠΑ από την Αργεντινή για τον επόμενο επαγγελματικό σταθμό της καριέρας του.

TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ