ΡΟΜΑ

Ρόμα: Η Ίντερ θέλει για αντί-Ικάρντι τον Τζέκο

Ρόμα: Η Ίντερ θέλει για αντί-Ικάρντι τον Τζέκο

Ο Εντίν Τζέκο θέλει ν' αποχωρήσει από την Ρόμα και η Ίντερ φέρεται έτοιμη να τον αρπάξει με λιγότερα από 30.000.000 ευρώ. Το συμβόλαιο του Βόσνιου με τους Ρωμαίους εκπνέει το καλοκαίρι του '20.

Το επεισόδιο Τζέκο - Ελ Σαραουί έχει "γεννήσει" πολλά σενάρια αναφορικά με το μέλλον των δύο ποδοσφαιριστών στην Ρόμα. Ο Ιταλός παρουσιάζεται να παλεύει για να μείνει στην ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι, ενώ ο Βόσνιος στράικερ φέρεται να θέλει να φύγει.

Σύμφωνα, μάλιστα, με την Corriere dello Sport η Ίντερ είναι πανέτοιμη να καθίσει στο ίδιο τραπέζι με τη Ρόμα και να συζητήσει το ενδεχόμενο της απόκτησης του 33χρονου επιθετικού. Το συμβόλαιο του έμπειρου ποδοσφαιριστή εκπνέει το καλοκαίρι του 2020 και η Ρόμα παρουσιάζεται -από το προαναφερθέν Μέσο- θετική να τον πουλήσει με λιγότερα από 30.000.000 ευρώ.

Από την πλευρά του παίκτη, πάντως, δεν προκύπτει εμπλοκή στην υπόθεση, αφού η Corriere dello Sport σημειώνει πως θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο με την ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι.

Σαφώς, το ρόλο του στο ζήτημα Ρόμα - Τζέκο θα παίξει και το μέλλον του Μάουρο Ικάρντι. Ο Αργεντινός τα έχει βρει με την Ίντερ και επέστρεψε στις προπονήσεις, αλλά παραμένει άγνωστο αν το ερχόμενο καλοκαίρι θα συνεχίσει να είναι κάτοικος Μιλάνου.

TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ