ΡΟΜΑ

Ρόμα: Η ανάγκη για χρήματα φέρνει στην έξοδο Μανωλά και Τζέκο!

Romas Kostas Manolas, right, celebrates with teammate Edin Dzeko after scoring, during a Serie A soccer match between Roma and Inter Milan, at Rome's Olympic Stadium, Sunday, Oct. 2, 2016. (AP Photo/Andrew Medichini)
Romas Kostas Manolas, right, celebrates with teammate Edin Dzeko after scoring, during a Serie A soccer match between Roma and Inter Milan, at Rome's Olympic Stadium, Sunday, Oct. 2, 2016. (AP Photo/Andrew Medichini) AP PHOTO/ANDREW MEDICHINI

Η Ρόμα χρειάζεται να εισπράξει 45.000.000 για να φερει σε ισορροπία τα ταμεία της και αυτό σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ ανοίγει το δρόμο για την πώληση των Μανωλά και Τζέκο μέχρι το τέλος Ιουνίου.

Αυτό το καλοκαίρι αναμένεται ιδιαίτερο θερμό μεταγραφικά για την Ρόμα καθώς ο νέος προπονητής ( αποχώρησε ο Ρανιέρι) και το τέλος της συνεργασίας με τον Ντανιέλε Ντε Ρόσι δεν είναι οι μοναδικές αλλαγές στο στρατόπεδο της ομάδας της "αιώνιας πόλης".

Όπως αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ, η διοίκηση των "τζαλορόσι" είναι υποχρεωμένη να βάλει στα ταμεία της το ποσό των 45.000.000 ευρώ μέχρι τις 30 Ιουνίου για να φέρει ισορροπία σε αυτά, με την "Gazzetta dello Sport" να αποκαλύπτει πως έχει αρχίσει ήδη τις διεργασίες για την πώληση των Κώστα Μανωλά και Έντιν Τζέκο.

"Δεν ξέρω αν θα μείνω εδώ", δήλωσε στη μεικτή ζώνη του "Ολίμπικο" το βράδυ της Κυριακής ο 27χρονος διεθνής στόπερ (ήταν τραυματίας και δεν αγωνίστηκε στο ματς με την Πάρμα) αφήνοντας ερωτηματικά για το μέλλον του, με την έγκυρη ιταλική εφημερίδα να υπενθυμίζει πως έχει πλέον μάνατζερ τον Μίνο Ραϊόλα και πως έχουν δείξει ενδιαφέρον για αυτόν Άρσεναλ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Γιουβέντους.

Σε περίπτωση πώλησης ο Μανωλάς μπορεί να γεμίσει τα ταμεία της Ρόμα με το ποσό των 36.000.000 ευρώ που είναι η ρήτρα αποδέσμευσής του, την ώρα που ο Έντιν Τζέκο ακούγεται όλο και πιο έντονα για την Ίντερ.

Ο 33χρονος Βόσνιος επιθετικός έχει συμβόλαιο μέχρι το 2020, με την Ρόμα να φέρεται διατεθειμένη να τον παραχωρήσει αντί 20.000.000 ευρώ, ενώ δεν αποκλείεται το deal με υποψήφιο αγοραστή (στο παιχνίδι της απόκτησής του φέρεται να έχει μπει και η Φενέρμπαχτσε) να κλείσει και στα 15.000.000 ευρώ.

Photo Credits: AP Photo/Andrew Medichini

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ