ΡΟΜΑ

Ρόμα - Γκλάντμπαχ: Το ανύπαρκτο πέναλτι των Γερμανών στο 93'

Moenchengladbach's Lars Stindl scores on a penalty kick his side's opening goal during the Europa League group J soccer match between Roma and Borussia Moenchengladbach at the Rome Olympic stadium, Thursday, Oct. 24, 2019. (AP Photo/Alessandra Tarantino)
Moenchengladbach's Lars Stindl scores on a penalty kick his side's opening goal during the Europa League group J soccer match between Roma and Borussia Moenchengladbach at the Rome Olympic stadium, Thursday, Oct. 24, 2019. (AP Photo/Alessandra Tarantino) AP

Η Γκλάντμπαχ ισοφάρισε σε 1-1 τη Ρόμα στο 95', με ανύπαρκτο πέναλτι που καταλόγισε δύο λεπτά νωρίτερα ο Σκωτσέζος Γουίλι Κόλουμ. Η μπάλα δεν βρήκε στο χέρι του Σμόλινγκ, αλλά στο πρόσωπό του (VIDEO).

Η Ρόμα υποδέχτηκε τη Γκλάντμπαχ στο Ολίμπικο για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Οι "τζαλορόσι" άνοιξαν το σκορ στο 32' με κεφαλιά του Τζανιόλο, αλλά στις καθυστερήσεις δέχτηκαν την ισοφάριση μετά από ανύπαρκτο πέναλτι που καταλόγισε στο 93' ο ρέφερι Γουίλι Κόλουμ.

Ο Σκωτσέζος νόμιζε ότι η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Άγγλου στόπερ Κρις Σμόλινγκ, αλλά αυτή πήγε ξεκάθαρα στο πρόσωπό του. Στο 95' ο Στιντλ έκανε το 1-1 από την άσπρη βούλα.

Δείτε τον καταλογισμό:

ΡΟΜΑ - ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ 1-1 (HIGHLIGHTS):

TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ