ΡΟΜΑ

Ρόμα για Αφελάι

Ρόμα για Αφελάι

Τον Κώστα Μανωλά ενδέχεται να συναντήσει ξανά ο Ιμπραχίμ Αφελάι, καθώς η Ρόμα φέρεται να ενδιαφέρεται για τον 29χρονο διεθνή Ολλανδό ακραίο της Στόουκ.

Οι τραυματισμοί των Μοχάμεντ Σαλάχ και Ζερβινιό προβληματίζουν τον τεχνικό της Ρόμα, Ρούντι Γκαρθία, και καθιστούν επιβεβλημένη την επιθετική ενίσχυση των "τζαλορόσι". Ένα από τους υποψήφιους στόχους για την ομάδα της ιταλικής πρωτεύουσας ακούει στο όνομα του 29χρονου διεθνούς Ολλανδού πρώην ακραίου των Μπαρτσελόνα και Ολυμπιακού και νυν της Στόουκ.

Όπως αναφέρει η "Corriere dello Sport", οι Ρωμαίοι ψάχνουν να βρουν τη φόρμουλα για το δανεισμό του Ιμπραχίμ Αφελάι από τη Στόουκ, με την οποία 11 συμμετοχές στην Premier League και 3 στο League Cup, στο οποίο πέτυχε και το πρώτο του γκολ κόντρα στη Σέφιλντ Γουένσντεϊ, την Τρίτη.

Εάν τελικά ολοκληρωθεί η μετακίνηση του Ολλανδού από το Στάφορντσαϊρ στη Ρώμη, αυτός θα συναντήσει ένα πρώην "ερυθρόλευκο" συμπαίκτη του. Έστω και για λίγες ημέρες καθώς το καλοκαίρι του 2014 αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό ο Αφελάι και παραχωρήθηκε στη Ρόμα ο Μανωλάς.

Ρόμα για Αφελάι
INTIME SPORTS
TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ