ΡΟΜΑ

Ρόμα: Ετοιμάζει νέα πρόταση στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για Σμόλινγκ

Roma's Chris Smalling in action during an Italian Cup soccer match between Parma and Roma at the Tardini Stadium, in Parma, Italy, Thursday, Jan. 16, 2020. (Fabio Rossi/Lapresse via AP)
Roma's Chris Smalling in action during an Italian Cup soccer match between Parma and Roma at the Tardini Stadium, in Parma, Italy, Thursday, Jan. 16, 2020. (Fabio Rossi/Lapresse via AP) FABIO ROSSI/LAPRESSE VIA AP

Η Ρόμα δεν φαίνεται να εγκαταλείπει την υπόθεση του Κρις Σμόλινγκ και ετοιμάζει νέα πρόταση στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία ζητάει 19.500.000 ευρώ.

Η Ρόμα βρίσκεται στο κυνήγι του Κρις Σμόλινγκ. Ο 30χρονος αμυντικός είχε παραχωρηθεί δανεικός στους τζαλορόσι από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την περσινή χρονιά σημειώνοντας καλές εμφανίσεις.

Έτσι, ο Πάουλο Φονσέκα τον θέλει στο Ολίμπικο και την νέα σεζόν. Σύμφωνα με τον Guardian, η Ρόμα δεν εγκαταλέιπει την υπόθεσή του παρά το γεγονός ότι η πρώτη πρόταση ύψους 12 εκατομμυρίων ευρώ απορριφθηκε από τους κόκκινους διαβόλους.

Οι τζαλορόσι είναι έτοιμοι να καταθέσουν νέα πρόταση στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία ζητάει για τον Σμόλινγκ το ποσό των 19,5 εκατομμυρίων ευρώ. "Εργαζόμαστε για να πάρουμε τον Σμόλινγκ. Είμαι σε επικοινωνία μαζί του. Θέλει να έρθει και τον θέλουμε και εμείς" είχε σχολιάσει ο Πορτογάλος τεχνικός μετά το ματς με την Ελλάς Βερόνα.

Δηλώσεις για την περίπτωση του Σμόλινγκ έκανε και την Τρίτη (22/9) ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, ο οποίος τόνισε: "Για την ώρα δεν έχουμε πολλές προτάσεις. Δεν είμαι εκείνος που διαπραγματεύεται με τις ομάδες, αλλά δεν έχουμε αρκετές προτάσεις και αυτό είναι όλο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Γιουβέντους: Ανακοίνωσε τον δανεισμό του Μοράτα με οψιόν αγοράς 45 εκατ. ευρώ
Φιάσκο για τη Ρόμα, έχασε στα χαρτιά τον αγώνα με τη Βερόνα
TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ