ΡΟΜΑ

Ρόμα: Έκλεισε τον Πέδρο

Chelsea's Pedro during the English Premier League soccer match between Chelsea and West Ham at Stamford Bridge Stadium in London, England, in London, England, Saturday, Nov. 30, 2019. (AP Photo/Leila Coker)
Chelsea's Pedro during the English Premier League soccer match between Chelsea and West Ham at Stamford Bridge Stadium in London, England, in London, England, Saturday, Nov. 30, 2019. (AP Photo/Leila Coker) AP PHOTO/LEILA COKER

Ο Πέδρο θα φοράει τη φανέλα της Ρόμα από τον Σεπτέμβριο, όπως ανέφερε ο Ιταλός δημοσιογράφος, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο.

Στη Ρόμα θα συνεχίσει την καριέρα του από τον Σεπτέμβριο ο Πέδρο, όπως αποκάλυψε ο Ιταλός δημοσιογράφος, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, ο οποίος ειδικεύεται στις μεταγραφές που γίνονται στη γειτονική χώρα.

Ο 32χρονος Ισπανός εξτρέμ της Τσέλσι αποφάσισε να παραμείνει στην Τσέλσι μέχρι και το φινάλε της φετινής αγωνιστικής περιόδου, όμως, φρόντισε και για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, που είναι στην Αιώνια Πόλη. Όπως αναφέρει ο Ντι Μάρτζιο, είναι τελειωμένη η υπόθεση της μεταγραφής του στους τζαλορόσι ως ελεύθερος.

Αυτός θα είναι ο τρίτος σταθμός της καριέρας του μετά την Μπαρτσελόνα και την Τσέλσι. Με τους μπλαουγκράνα μέτρησε 321 ματς με 99 τέρματα και 62 ασίστ ενώ με τους μπλε του Λονδίνου σκόραρε 43 φορές και μοίρασε 28 ασίστ σε 201 παιχνίδια.

AP Photo/Leila Coker

TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ