ΡΟΜΑ

Ρόμα: Δίνει και το περιβραχιόνιο του αρχηγού στον Ιγκουαΐν

Juventus' Gonzalo Higuain reacts during the Champions League, round of 8, first-leg soccer match between Juventus and Real Madrid at the Allianz stadium in Turin, Italy, Tuesday, April 3, 2018. (AP Photo/Luca Bruno)
Juventus' Gonzalo Higuain reacts during the Champions League, round of 8, first-leg soccer match between Juventus and Real Madrid at the Allianz stadium in Turin, Italy, Tuesday, April 3, 2018. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Η Ρόμα ασκεί ασφυκτικό πρέσινγκ στην Γιουβέντους για να πάρει ως δανεικό με υποχρεωτική οψιόν αγοράς τον Γκονσάλο Ιγκουαΐν, προσφέροντας ταυτόχρονα στον Αργεντινό το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Την περασμένη σεζόν έπαιξε σε δύο διαφορετικές χώρες, με την Γιουβέντους να τον παραχωρεί με τη μορφή δανεισμού πρώτα στην Μίλαν και κατόπιν στην Τσέλσι, με τον Γκονσάλο Ιγκουαΐν να αισθάνεται ωστόσο περισσευούμενος στο Τορίνο και αυτό το καλοκαίρι.

Ο Μαουρίτσιο Σάρι δεν τον έχει στα βασικά πλάνα του για την επίθεση της Γιουβέντους τη νεα σεζόν και όλα δείχνουν πως αν παραμείνει στους "μπιανκονέρι" θα έχει ελάχιστο χρόνο συμμετοχής, με την Ρόμα να μη δίνει όμως σημασία από όλα αυτά και να τον πολιορκεί για να τον κάνει δικό της.

"Μπορεί να γίνει ο νέος Μπατιστούτα για μας", είχε δηλώσει πριν λίγο καιρό σε συνεντευξη Τύπου ο νέος αθλητικός διευθυντής των Ρωμαίων, Τζανλούκα Πετράκι, με την ιστοσελίδα "Sportmediaset" να υπογραμμίζει με σημερινό της δημοσίευμα πως η ομάδα της αιώνιας πόλης παίζει τα ρέστα της για τον 31χρονο "Πιπίτα".

Chelsea's Gonzalo Higuain celebrates scoring his side's second goal during the English Premier League soccer match between Chelsea and Burnley at Stamford Bridge stadium in London, Monday, April 22, 2019. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Chelsea's Gonzalo Higuain celebrates scoring his side's second goal during the English Premier League soccer match between Chelsea and Burnley at Stamford Bridge stadium in London, Monday, April 22, 2019. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth) AP PHOTO/KIRSTY WIGGLESWORTH

Οι Ρωμαίοι επιθυμούν να τον αποκτήσουν με τη μορφή δανεισμού έχοντας υποχρεωτική οψιόν αγοράς το καλοκαίρι του 2020, υπό τον όρο βέβαια πως ο Αργεντινός θα δεχτεί να ρίξει τις απαιτήσεις του και από τα 6.500.000 ευρώ που παίρνει στην Γιουβέντους (έχει συμβόλαιο ως το 2021) να κατέβει στα 4.500.000 ευρώ ετησίως για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Το ίδιο μέσο υπογραμμίζει επίσης ότι στην Τριγκόρια εξετάζουν πολύ σοβαρά ένα ακόμα σενάριο: να προτείνουν στον Γκονσάλο Ιγκουαΐν να πάρει το περιβραχιόνιο του αρχηγού (από τη στιγμή που ο Φλορέντσι είναι πιθανό να αποχωρήσει), θέλοντας να του δείξουν πόσο πολυ πιστεύουν σε αυτόν και επιθυμούν να χτίσουν γύρω του.

Photo Credits: AP Photo/Luca Bruno, AP Photo/Kirsty Wigglesworth

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Γιουβέντους: Λατρεία για Ιγκουαΐν στην πρώτη συγκέντρωση
TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ