ΡΟΜΑ

Ρόμα: Ανέβασε video για να γιορτάσει τα γενέθλια του Μανωλά

Roma defender Kostas Manolas, right, challenges for the ball with CSKA forward Fedor Chalov during a Group G Champions League soccer match between CSKA Moscow and Roma at the Luzhniki Stadium in Moscow, Wednesday, Nov. 7, 2018. (AP Photo/Pavel Golovkin)
Roma defender Kostas Manolas, right, challenges for the ball with CSKA forward Fedor Chalov during a Group G Champions League soccer match between CSKA Moscow and Roma at the Luzhniki Stadium in Moscow, Wednesday, Nov. 7, 2018. (AP Photo/Pavel Golovkin) AP PHOTO/PAVEL GOLOVKIN

Ο Κώστας Μανωλάς συμπληρώνει σήμερα (14/6) 28 χρόνια ζωής και η Ρόμα θέλησε να του ευχηθεί μέσα από ένα video που έφτιαξε, με μερικές από τις πιο πιο εντυπωσιακές φάσεις στις οποίες έχει πρωταγωνιστήσει με τη τζαλορόσα φανέλα.

Το φετινό καλοκαίρι είναι κομβικό για τον Κώστα Μανωλά, καθώς έχοντας συμπληρώσει πέντε χρόνια παρουσίας στην Ρόμα βλέπει τις μετοχές του στο διεθνές ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο να βρίσκονται σε πολύ υψηλό επίπεδο, με τις Γιουβέντους, Νάπολι και Μίλαν να εμφανίζονται αποφασισμένες να τον αποκτήσουν.

Την ίδια ώρα όμως θα χρειαστεί να ξεπεράσουν το εμπόδιο των Ρωμαίων που για να κρατήσουν τον παίκτη έχουν βάλει ρήτρα ύψους 36.000.000 ευρώ. Το βέβαιο είναι πως ανεξαρτήτως της έκβασης στο σίριαλ Μανωλά, ο σεβασμός της Ρόμα προς το πρόσωπό του είναι δεδομένος, γεγονός που έχει σφυρηλατηθεί μέσα από τα πέντε χρόνια πολύ καλής παρουσίας του στο "Ολίμπικο".

Ανήμερα των 28ων γενεθλίων του μάλιστα, η Ρόμα δημοσίευσε ένα video στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter για να του ευχηθεί, στο οποίο μπορεί να δει κανείς γκολ αλλά και εντυπωσιακές επεμβάσεις του Έλληνα διεθνούς στόπερ για λογαριασμό των πρωτευουσιάνων.

Photo Credits: AP Photo/Pavel Golovkin

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Gazzetta dello Sport: "Ψήνεται ανταλλαγή Μανωλά - Ιγκουαΐν"
TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ