ΡΟΜΑ

Ρανιέρι: "Θέλω ένα στάδιο γεμάτο αγάπη για τον Ντε Ρόσι"

New Roma coach Claudio Ranieri enters the field prior to an Italian Serie A soccer match between Roma and Empoli, at the Olympic stadium in Rome, Monday, March 11, 2019. (AP Photo/Gregorio Borgia)
New Roma coach Claudio Ranieri enters the field prior to an Italian Serie A soccer match between Roma and Empoli, at the Olympic stadium in Rome, Monday, March 11, 2019. (AP Photo/Gregorio Borgia) AP PHOTO/GREGORIO BORGIA

Ο Κλάουντιο Ρανιέρι δήλωσε πως ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι θα παίξει από το πρώτο λεπτό φορώντας το περιβραχιόνιο στο τελευταίο του παιχνίδι με τη φανέλα της Ρόμα και ζήτησε από τους οπαδούς να του χαρίσουν ένα standing ovation.

Η διοίκηση της Ρόμα έκρινε πως ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι δεν μπορεί να προσφέρει άλλο στην ομάδα μετά από 18 χρόνια παρουσίας και πήρε την απόφαση να μην του ανανεώσει το συμβόλαιο και τη νέα σεζόν ( προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων), όμως αυτό δεν σημαίνει πως ο αρχηγός των Ρωμαίων θα φύγει χωρίς να πάρει τη δόξα και τις τιμές που του αρμόζουν.

Το "Ολίμπικο" αναμένεται άλλωστε να είναι κατάμεστο το απόγευμα της Κυριακής στον αγώνα με την Πάρμα για την 38η και τελευταία αγωνιστική της φετινής Serie A, με τον Κλάουντιο Ρανιέρι να δίνει το σύνθημα για μία μεγαλειώδη γιορτή με πρωταγωνιστή τον Ντε Ρόσι μέσω συνέντευξης Τύπου που έδωσε την Παρασκευή (24/5).

"Ο Ντε Ρόσι θα παίξει από το πρώτο λεπτό με το περιβραχιόνιό του. Αξίζει ένα standing ovation από ολόκληρο το Ολίμπικο. Πρέπει να είναι ένα πάρτι και να έχει ένα σπουδαίο ματς.

Ελπίζω να είναι η ατμόσφαιρα που δικαιούται ο Ντανιέλε. Θέλω να δω το στάδιο γεμάτο με αγάπη για αυτόν. Πρέπει να είναι ένα πάρτι για αυτόν, για αυτά που έκανε για την Ρόμα και για τον τρόπο που του έκανε.

Για μένα, αυτό που κάνει τον Ντανιέλε ξεχωριστό είναι το πώς καταφέρνει να φανερώσει το πάθος που έχει για αυτή τη φανέλα μέσα από το παιχνίδι του", δήλωσε αρχικά ο υπερήφανος Ρανιέρι, που θα κάτσει και για αυτός για τελευταία φορά στον πάγκο των τζαλορόσι, και συνέχισε:

"Έχει ποιότητα αλλά και σπουδαίο χαρακτήρα, στις δύσκολες στιγμές οι συμπαίκτες του τον εμπιστεύονται. Δεν είχαμε μιλήσει ποτέ για το αντίο του στην Ρόμα και δεν το είχα σκεφτεί.

Και για μένα ήταν σαν κεραυνός εν αιθρία η είδηση του αντίο, όπως και για αυτόν. Ο Ντε Ρόσι θα παίξει με περιβραχιόνιο υπογεγραμμένο, εάν χρειαστεί θα πληρώσω εγώ το πρόστιμο της Λίγκας".

Όσον αφορά για τη δικιά του επόμενη ημέρα στο ποδόσφαιρο που θα είναι μακριά από την αγαπημένη του Ρόμα, ο 67χρονος τεχνικός απάντησε: "Αισθάνομαι πως είμαι ένας Ευρωπαίος τεχνικός, οπότε πηγαίνω οπουδήποτε υπάρχει ένα πρότζεκτ που με ιντριγκάρει".

Photo Credits: AP Photo/Gregorio Borgia

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Το μήνυμα αγάπης του Μανωλά στον Ντε Ρόσι
Ύμνοι Τότι για Ντε Ρόσι: "Θα είσαι πάντα ο αδερφός μου"
TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ