ΡΟΜΑ

Ρανιέρι: "Δεν ήρθα για τα λεφτά στην Ρόμα αλλά για τη φανέλα"

Fulham manager Claudio Ranieri, left, shakes hands with Manchester United caretaker head coach Ole Gunnar Solskjaer prior the English Premier League soccer match between Fulham and Manchester United at Craven Cottage stadium in London, Saturday, Feb. 9, 2019. (AP Photo/Matt Dunham)
Fulham manager Claudio Ranieri, left, shakes hands with Manchester United caretaker head coach Ole Gunnar Solskjaer prior the English Premier League soccer match between Fulham and Manchester United at Craven Cottage stadium in London, Saturday, Feb. 9, 2019. (AP Photo/Matt Dunham) AP PHOTO/MATT DUNHAM

Ο Κλάουντιο Ρανιέρι δέχτηκε καταιγισμό ερωτήσεων αναφορικά με το μέλλον του στο "Ολίμπικο" στην πρώτη του συνέντευξη ως προπονητής της Ρόμα και απάντησε με εντυπωσιακές ατάκες.

Οκτώ χρόνια μετά την αποχώρησή του από την "αιώνια πόλη" (θήτευσε στην Ρόμα από το 2009 ως το 2011 και μάλιστα τη σεζόν 2009-2010 άγγιξε το σκουντέτο) ο Κλάουντιο Ρανιέρι επέστρεψε στον πάγκο της Ρόμα, με τη διοίκηση των "τζαλορόσι" να του δίνει τα κλειδιά των αποδυτηρίων μετά την απόφαση που πήρε να απολύσει τον Εουζέμπιο Ντι Φραντσέσκο.

Ο 67χρονος τεχνικός υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας μόλις τριών μήνων και αρκετοί ήταν εκείνοι που προσπάθησαν να εκμαιεύσουν μία δήλωσή του αναφορικά με το θα γίνει το καλοκαίρι, με τον ίδιο να φροντίζει πάντως να "ντριμπλάρει" τους εκπροσώπους του Τύπου στην πρώτη του συνέντευξη.

"Πού βλέπω τον εαυτό μου από την 1η Ιουλίου και μετά; Τώρα με βλέπω εδώ μαζί σας και το βράδυ της Δευτέρας στον πάγκο. Δεν κοιτάζω πιο μακριά, έχω συνηθίσει να πηγαίνω βήμα βήμα.

Αν ήταν μία άλλη ομάδα με αυτές τις συνθήκες, δεν θα δεχόμουν τη θέση, όμως όταν σε καλεί η Ρόμα, είμαι υποχρεωμένος να απαντήσω καταφατικά.

Το συμβόλαιο; Θα πω μόνο ότι έχασα περισσότερα όταν έφυγα παρά τώρα που επέστρεψα. Δεν είναι τα χρήματα εκείνα που με έκαναν να έρθω εδώ αλλά η φανέλα", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ρανιέρι.

Στην ίδια συνέντευξη Τύπου, ο Ρανιέρι εξέφρασε την άποψη πως "Τζέκο και Σικ πρέπει να παίζουν μαζί" ενώ αναφορικά με τις πιθανότητες των Ρωμαίων να βγουν στο Champions League, είπε:

"Είμαι ειλικρινής, από μόνος μου δεν θα καταφέρω να τους πάω στο Champions League, όμως με τη βοήθεια του κόσμου αισθάνομαι πιο σίγουρος.

Με την ώθηση του κόσμου, τα πάντα μπορούν να συμβούν. Θα είναι πολύ σημαντικά τα δύο επόμενα παιχνίδια".

Photo Credits: AP Photo/Matt Dunham

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ