ΡΟΜΑ

Πετράκι: Ο άνθρωπος των διαπραγματεύσεων για Μανωλά και Βέρντε

Πετράκι: Ο άνθρωπος των διαπραγματεύσεων για Μανωλά και Βέρντε

Ο Τζανλούκα Πετράκι ανακοινώθηκε από τη Ρόμα ως νέος τεχνικός διευθυντής της. Μανωλάς, Τζέκο και Ελ Σαραουί οι "καυτές πατάτες" στα χέρια του Ιταλού, ελληνικό ενδιαφέρον λόγω της προσπάθειας της ΑΕΚ ν' αποκτήσει τον Βέρντε.

Η τεχνική διεύθυνση της Ρόμα είχε μείνει "ορφανή" μετά την αποχώρηση του Μόντσι, καθώς ο Φραντσέσκο Τότι ουδέποτε είχε ενεργό ρόλο όπως υποστήριξε και στη συνέντευξη αποχώρησής του, ενώ ο Ρίκι Μασάρα υπηρέτησε το ρόλο μεταβατικά, καθώς πλέον βρίσκεται στη Μίλαν στο πλευρό του Πάολο Μαλντίνι.

Η ομάδα της Αιώνιας Πόλης ανακοίνωσε την Τρίτη (25/6) την πρόσληψη του Τζανλούκα Πετράκι. Ο 50χρονος πρώην ποδοσφαιριστής των Λέστε, Νόλα, Ταράντα, Αρέτσο, Βενέτσια, Τορίνο, Παλέρμο, Ανκόνα, Περούτζια, Νότιγχαμ Φόρεστ ήταν μέχρι πρότινος στο ίδιο πόστο στην γκρανάτα του Τορίνο.

Ο Πετράκι έχει να διαχειριστεί τρεις "καυτές πατάτες" στην μεταγραφική δραστηριότητα των τζαλορόσι. Είναι αυτός που θα επιμεληθεί των διαπραγματεύσεων με τη Νάπολι για τον 29χρονο Έλληνα διεθνή κεντρικό αμυντικό, Κώστα Μανωλά (οι τζαλορόσι ζητούν τη ρήτρα των 36.000.000 ευρώ, οι παρτενοπέι προτείνουν ανταλλάγματα ενώ έχουν συμφωνήσει με τον παίκτη), για τον 33χρονο Βόσνιο φορ, Έντιν Τζέκο με την Ίντερ και για τον 26χρονο φορ, Στεφάν Ελ Σαραουί με την κινεζική Σανγκάι Σενχούα.

Ίσως να βρεθεί στο επίκεντρο των ελληνικών ρεπορτάζ τις επόμενες ημέρες. Ο 23χρονος Ιταλός εξτρέμ που ανήκει στη Ρόμα, Ντανιέλε Βέρντε, απασχολεί την ΑΕΚ και σύμφωνα με το Sport24.gr αναζητείται φόρμουλα για την απόκτησή του.

Η Ένωση είχε συνεργαστεί στο παρελθόν μαζί του για την απόκτηση του Λούκας Μπογέ με τη μορφή δανεισμού από την Τορίνο κατά την περυσινή σεζόν.

TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ