ΡΟΜΑ

Παστόρε: "Θέλω να μείνω στη Ρόμα, κάθε μέρα είμαι έτοιμος να πάω αλλού"

Roma's Javier Pastore during a Serie A soccer match between Roma and Sassuolo, in Rome, Sunday, Sept. 15, 2019. (AP Photo/Gregorio Borgia)
Roma's Javier Pastore during a Serie A soccer match between Roma and Sassuolo, in Rome, Sunday, Sept. 15, 2019. (AP Photo/Gregorio Borgia) AP

Ο Χαβιέ Παστόρε ξεκαθάρισε ότι θέλει να παραμείνει στη Ρόμα και εξέφρασε την απορία του σχετικά με τα δημοσιεύματα που αφορούν το μέλλον του.

Την μία εβδομάδα τον στέλνουν στην Κίνα, την άλλη στην Αγγλία. Ε, δεν άντεξε ο Χαβιέ Παστόρε. Ο Αργεντινός μέσος της Ρόμα φρόντισε να κάνει ξεκάθαρη την επιθυμία του σχετικά με το ποδοσφαιρικό μέλλον.

Ποιο είναι αυτό; Να παραμείνει στην ιταλική ομάδα.

"Θέλω να μείνω στην Ρόμα, αλλά έρχονται συνέχεια νέα και δεν ξέρω γιατί γίνεται αυτό. Την μία ημέρα είμαι έτοιμος να πάω στην Κίνα, στην Ιαπωνία, στην Αργεντινή ή στην Αγγλία, κάθε μέρα έχω και άλλη ομάδα. Αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν έχω μιλήσει με κανένα, ούτε από την Ρόμα, δεν μου έχουν δώσει καμία ενημέρωση για καμία πρόταση για μένα" ανέφερε ξεκάθαρα ο Αργεντινός θέλοντας να βάλει τέλος στα σενάρια που αφορούν το μέλλον του.

Εάν τα κατάφερε θα φανεί στο μέλλον. Πάντως το γεγονός ότι το όνομα του 30χρονου Αργεντινού παίζει αρκετά σε μεταγραφικά σενάρια μόνο τυχαίο δεν είναι.

TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ