ΡΟΜΑ

Παραμένει μέχρι το 2017 ο Τοροσίδης

Παραμένει μέχρι το 2017 ο Τοροσίδης

Κάτοικος Ρώμης μέχρι το καλοκαίρι του 2017 θα παραμείνει ο Βασίλης Τοροσίδης, ο οποίος έβαλε την υπογραφή σε νέο συμβόλαιο με την ομάδα της "Αιώνιας Πόλης".

Στη Ρόμα θα συνεχίσει την καριέρα του μέχρι το καλοκαίρι του 2017 ο Βασίλης Τοροσίδης. Ο διεθνής ακραίος μπακ υπέγραψε νέο συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα της Αιώνιας "Πόλης", που τον εμπιστεύεται και τον διατηρεί στις τάξεις της.

Την περσινή αγωνιστική περίοδο, έπαιξε περισσότερο στην αριστερή πτέρυγα λόγω της παρουσίας του Μάικον στα δεξιά, είχε 22 συμμετοχές και 2 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο 29χρονος, που αποκτήθηκε τον Ιανουάριο του 2013 έναντι 400.000 ευρώ και είχε υπογράψει συμβόλαιο για 1,5 χρόνο, με προοπτική ανανέωσης μέχρι το 2016, θα μείνει ένα χρόνο παραπάνω. Ο Γάλλος τεχνικός πιστεύει στις ικανότητές του και την εμπειρία του και γι' αυτό ζήτησε να παραμείνει.

Ο Τοροσίδης, δεν ακολούθησε στις ΗΠΑ στην αποστολή αφού βρίσκεται ακόμα σε θερινή άδεια, αλλά αντιθέτως ταξίδεψε με την οικογένειά του στην Ιταλία για να οριστικοποιήσει την ανανέωση της συμφωνίας του με τη Ρόμα για την επόμενη τριετία.

TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ