ΡΟΜΑ

Παλότα: "Θα δεχτώ τη συγγνώμη της Μπαρτσελόνα αν μας δώσουν τον Μέσι"

Roma president James Pallotta, right, stands by Rome Mayor Virginia Raggi during a meeting in Rome, Wednesday, April 11, 2018. James Pallotta has agreed to pay a fine and has apologized to Mayor Virginia Raggi for jumping into a downtown fountain to celebrate the win over Barcelona. Pallotta was ecstatic after Roma surprised Barcelona with a 3-0 win Tuesday to overturn a three-goal first-leg deficit in the Champions League quarterfinals. (AP Photo/Gregorio Borgia)
Παλότα AP PHOTO/GREGORIO BORGIA

Ο Τζέιμς Παλότα μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό για την "αρπαγή" του Μάλκομ από τη Μπαρτσελόνα και υποστήριξε ότι θα συγχωρήσει τους "μπλαουγκράνα" μόνο αν δώσουν τον Λιονέλ Μέσι στη Ρόμα.

Η Ρόμα βρίσκεται στις ΗΠΑ για το τουρνουά International Champions Cup (στο πρώτο ματς νίκησε 4-1 την Τότεναμ), αλλά ο Αμερικανός της ιδιοκτήτης, Τζέιμς Παλότα, έφυγε από εκεί και επέστρεψε στην Ιταλία. Προτού αναχωρήσει για τη Ρώμη, τοποθετήθηκε στον ραδιοφωνικό σταθμό Sirius XM των Ηνωμένων Πολιτειών.

Μεταξύ άλλων κλήθηκε να σχολιάσει την "αρπαγή" του 21χρονου εξτρέμ Μάλκομ από τη Μπαρτσελόνα. Ενώ η Ρόμα και η Μπορντό είχαν ανακοινώσει συμφωνία με τον παίκτη, εντέλει η Μπάρτσα μπήκε "σφήνα" και "έκλεψε" τον Βραζιλιάνο.

Ο Παλότα δήλωσε: "Χ θες, η Μπαρτσελόνα απολογήθηκε για το θέμα του Μάλκομ. Δεν τη δέχομαι όμως. Θα το κάνω μόνο αν μας δώσουν τον Μέσι. Ο Μάλκομ ήθελε να έρθει στη Ρώμη. Με τη Λέστερ και την Έβερτον είχαν γίνει μόνο θεωρητικές συζητήσεις για τον παίκτη της Μπορντό".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

AP Photo/Gregorio Borgia

TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ