ΡΟΜΑ

Οριστικά χωρίς Στρόουμαν με Μίλαν και Γιουβέντους

Roma's Kevin Strootman celebrates after scoring during a Serie A soccer match between Lazio and Roma, at the Rome Olympic stadium Sunday, Dec. 4, 2016. (AP Photo/Gregorio Borgia)
Roma's Kevin Strootman celebrates after scoring during a Serie A soccer match between Lazio and Roma, at the Rome Olympic stadium Sunday, Dec. 4, 2016. (AP Photo/Gregorio Borgia) AP

Η ιταλική ομοσπονδία απέρριψε την έφεση της Ρόμα για την τιμωρία του Κέβιν Στρόουτμαν, έτσι πλέον οριστικά το "θέατρο" στο ντέρμπι της Ρώμης θα του κοστίσει την συμμετοχή του στα ματς με Μίλαν και Γιουβέντους

Είναι πλέον οριστικό πως η Ρόμα θα στερηθεί των υπηρεσιών του Κέβιν Στρόουτμαν στα σπουδαία ματς με Μίλαν και Γιουβέντους για την 35η και 36η αγωνιστική της Serie A.

Ο Ολλανδός μέσος κέρδισε το πέναλτι με το οποίο η Ρόμα ισοφάρισε στο ντέρμπι με τη Λάτσιο, η ομάδα του τελικά ηττήθηκε (1-3), ενώ πέναλτι δεν υπήρξε ποτέ.

Ήταν εντυπωσιακό το "θέατρο" του Στρόουτμαν και έφερε την ποινή αποκλεισμού για δύο αγωνιστικές, με την ομοσπονδία να απορρίπτει την έφεση των "τζαλορόσι".

Η Γιουβέντους είναι στο +9, έτσι η Ρόμα ουσιαστικά δεν έχει ελπίδες για τίτλο, αλλά τα ματς με Μίλαν και Γιουβέντους είναι κρισιμότατα, καθώς η Νάπολι έχει μόνο έναν βαθμό λιγότερο.

Θυμίζουμε πως η δεύτερη θέση οδηγεί απευθείας στους ομίλους του Champions League και μία απώλεια ίσως αρκεί για να στείλει τους Ρωμαίους στα προκριματικά.

Η Ρόμα στις τελευταίες 4 αγωνιστικές παίζει με Μίλαν (εκτός), Γιουβέντους (εντός), Κιέβο (εκτός) και Τζένοα (εντός), ενώ η Νάπολι με Κάλιαρι (εντός), Τορίνο (εκτός), Φιορεντίνα (εντός) και Σαμπντόρια (εκτός).

AP Photo/Gregorio Borgia

TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ