ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οπαδός της Ρόμα έριξε γυναίκα στις σκάλες του Ολίμπικο και συνελήφθη (VIDEO)

Οπαδός της Ρόμα έριξε γυναίκα στις σκάλες του Ολίμπικο και συνελήφθη (VIDEO)

Οπαδός της Ρόμα έσπρωξε βίαια μια γυναίκα κατά τη διάρκεια του αγώνα με τη Φριζινόνε, με αποτέλεσμα εκείνη να κατρακυλήσει στις σκάλες. Συνελήφθη ο άνδρας, τατουάζ της Λίβερπουλ η αιτία του επεισοδίου. (VIDEO)

Η Ρόμα ξέσπασε σε βάρος της Φροζινόνε την περασμένη Τετάρτη (26/9) στο Ολίμπικο, όπου επικράτησε με 4-0 για την 6η αγωνιστική της Serie A. Μπορεί όσα έγιναν μέσα στις τέσσερις γραμμές να ήταν εξαιρετικά για τους "τζαλορόσι", όχι όμως και στην εξέδρα.

Λίγο μετά το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους, ένας οπαδός της Ρόμα έσπρωξε με δύναμη μια γυναίκα, η οποία κατρακύλησε στις σκάλες. Σύμφωνα με τα ΜΜΕ στην Ιταλία, το επεισόδιο σημειώθηκε επειδή ο άνδρας της γυναίκας είχε "χτυπήσει" στο σώμα του τατουάζ της Λίβερπουλ.

Ο οπαδός, που με τη βοήθεια των καμερών και της αστυνομίας συνελήφθη, μετά το συμβάν συνέχισε να παρακολουθεί το ματς, ενώ η γυναίκα διεκομίσθη στο νοσοκομείο, όπου θα πρέπει να παραμείνει για αρκετό καιρό.

Υπενθυμίζεται ότι Ρόμα και Λίβερπουλ είχαν τεθεί αντιμέτωποι στον ημιτελικό του Champions League τη σεζόν που ολοκληρώθηκε και πριν από τον πρώτο αγώνα στην Αγγλία, οπαδός των "ρεντς" λίγο έλειψε να χάσει τη ζωή του, μετά από επίθεση που δέχτηκε από υποστηρικτές της Ρόμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ