ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι Ιταλοί γράφουν ότι η Ρόμα θέλει τον Τσίμιροτ

Οι Ιταλοί γράφουν ότι η Ρόμα θέλει τον Τσίμιροτ

Ο Γκόικο Τσίμιροτ βρίσκεται στο στόχαστρο της Ρόμα του Κώστα Μανωλά, σύμφωνα με Ιταλό δημοσιογράφο του Goal.com! Διαβάστε τις λεπτομέρειες.

Για ενδιαφέρον της Ρόμα για τον πρώην χαφ του ΠΑΟΚ, Γκόικο Τσίμιροτ κάνει λόγο με tweet ο Ιταλός ρεπόρτερ του Goal.com, Ρενάτο Μαϊσάνι.

Τα ιταλικά μίντια που αναπαράγουν την πληροφορία του προαναφερθέντος δημοσιογράφου αναφέρουν ότι ο διεθνής Βόσνιος παρακολουθείται από τον Μόντσι ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου. Ο Τσίμιροτ, πάντως, δεσμεύεται με την Σταντάρ Λιέγης μέχρι το 2022...

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που τ' όνομα του Τσίμιροτ γράφεται ως προς ενδεχόμενη αποχώρησή του από το Βέλγιο. Τον περασμένο Ιούνιο η ιστοσελίδα Sportske είχε δημοσιεύσει ότι ο 25χρονος βρισκόταν στο στόχαστρο αραβικής ομάδας που προσέφερε στην Σταντάρ 8.000.000 ευρώ για να τον αποκτήσει.

Ένα άλλο σημαντικό στοιχείο, με ελληνικό ενδιαφέρον, είναι ότι ο ΠΑΟΚ δεν έχει βάλει ποσοστό μεταπώλησης στον Τσίμιροτ οπότε αν πάει στη Ρόμα (ή σε κάποιο άλλο κλαμπ) δεν θα συμβεί κάτι ανάλογο όπως με τον Όλσεν από τον οποίο οι "ασπρόμαυροι" έβαλαν στα ταμεία τους το 20% από το ποσό που πλήρωσαν οι Ρωμαίοι την Κοπεγχάγη για να κάνουν δικό τους τον Σουηδό πορτιέρε.

ΤΟ ΤΙΤΙΒΙΣΜΑ ΤΟΥ ΜΑΪΣΑΝΙ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ