ΡΟΜΑ

Ο Σπαλέτι έδιωξε τον Τότι!

ROME, ITALY - JANUARY 14:  New coach of AS Roma Luciano Spalletti and Francesco Totti during a training session on January 14, 2016 in Rome, Italy.  (Photo by Luciano Rossi/AS Roma via Getty Images)
ROME, ITALY - JANUARY 14: New coach of AS Roma Luciano Spalletti and Francesco Totti during a training session on January 14, 2016 in Rome, Italy. (Photo by Luciano Rossi/AS Roma via Getty Images) AS ROMA VIA GETTY IMAGES

Χάος στη Ρόμα! Το ξέσπασμα του Φραντσέσκο Τότι μέσω συνέντευξής του είχε ως αποτέλεσμα ο Λουτσιάνο Σπαλέτι να τον διώξει από την Τριγκόρια, αφήνοντάς τον εκτός αποστολής από το ματς με την Παλέρμο.

Ο Φραντσέσκο Τότι ξέσπασε κατά του Λουτσιάνο Σπαλέτι μέσω συνέντευξης που παραχώρησε σε ιταλικό μέσο ( κάνοντας λόγο μεταξύ άλλων για έλλειψη σεβασμού προς το πρόσωπό του ) και ο προπονητής της Ρόμα "απάντησε" λίγες ώρες αργότερα στέλνοντάς τον από το προπονητικό κέντρο... σπίτι του και αφήνοντάς τον εκτός αποστολής από το αποψινό παιχνίδι πρωταθλήματος (20:45) κόντρα στην Παλέρμο.

Ο Σπαλέτι είχε δηλώσει την Παρασκευή πως το πιθανότερο ήταν να δώσει φανέλα βασικού στον καπιτάνο για τον αγώνα απέναντι στους Σικελούς για την 26η αγωνιστική της Serie A όμως η δημόσια τοποθέτηση του 39χρονου άσου τον έκανε να αλλάξει γνώμη.

Όπως αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ, ο τεχνικός των "λύκων" συνάντησε τον Τότι μετά το πρωινό που πήρε η ομάδα στην Τριγκόρια και του ανακοίνωσε πως δεν θα είναι στην αποστολή για το ματς με την Παλέρμο, με τον παικτη να αποδέχεται την απόφαση του Σπαλέτι και να χαιρετάει τους -έκπληκτους- συμπαίκτες του.

Ο Σπαλέτι έδιωξε τον Τότι!

Με πληγώνει να βρίσκομαι στον πάγκο. Καταλαβαίνω ότι στην ηλικία μου θα παίζω λιγότερο, όμως το να τελειώνει με αυτό τον τρόπο η καριέρα μου είναι άσχημο για μένα, για αυτά που έχω δώσει στη Ρόμα. Απαιτώ περισσότερο σεβασμό για όλα όσα έχω κάνει εδώ.

Η σχέση μου με τον Σπαλέτι; Λέμε καλημέρα και καλό βράδυ. Τον εκτιμώ ως άτομο και ως προπονητή αλλά θα ήταν καλύτερα αν κάποια πράγματα μου τα έλεγε πρόσωπο με πρόσωπο αντί να τα διαβάζω στις εφημερίδες", είχε δηλώσει ο εμβληματικός αρχηγός της Ρόμα αναφορικά με τη σχέση του με τον Σπαλέτι και τον μικρό χρόνο συμμετοχής του στη φετινή Ρόμα.

TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ