ΡΟΜΑ

Ο Ντι Φραντσέσκο έσπασε το χέρι του πανηγυρίζοντας το γκολ του Μανωλά! (VIDEO)

Roma coach Eusebio Di Francesco follows the action during a Serie A soccer match between Roma and Atalanta, in Rome's Olympic stadium, Monday, Aug. 27, 2018. (AP Photo/Andrew Medichini)
Roma coach Eusebio Di Francesco follows the action during a Serie A soccer match between Roma and Atalanta, in Rome's Olympic stadium, Monday, Aug. 27, 2018. (AP Photo/Andrew Medichini) AP

Ο τεχνικός της Ρόμα, Εουζέμπιο ντι Φραντσέσκο, έσπασε το χέρι του όταν χτύπησε το plexiglass του πάγκου για να πανηγυρίσει το γκολ ισοφάρισης από τον Κώστα Μανωλά. (VIDEO)

Αν κι έχανε 1-3 μέχρι το 60ό λεπτό, η Ρόμα κατάφερε κι έσωσε το βαθμό (3-3) στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Αταλάντα για τη 2η αγωνιστική της Serie A.

Το γκολ της ισοφάρισης, από το οποίο διαμορφώθηκε το τελικό αποτέλεσμα, πέτυχε ο Έλληνας διεθνής κεντρικός αμυντικός, Κώστας Μανωλάς.

Ο τεχνικός των "τζαλορόσι", Εουζέμπιο ντι Φραντσέσκο, πανηγύρισε έξαλλα, χτυπώντας το plexiglass του πάγκου της ομάδας της ιταλικής πρωτεύουσας στο "Olimpicο". Μάλιστα, αποτέλεσμα της ενστικτώδους κίνησης ήταν να σπάσει το χέρι του κι εν συνεχεία να υποβληθεί σε επέμβαση.

Photo credits: AP Photo/Andrew Medichini

TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ