ΡΟΜΑ

Ο Ντε Λαουρέντις θέλει Μανωλά - Κουλιμπαλί και δεν το κρύβει

Roma's Kostas Manolas celebrates after scoring his side's third goal during a Serie A soccer match between Roma and Atalanta, in Rome's Olympic stadium, Monday, Aug. 27, 2018. (AP Photo/Andrew Medichini)
Roma's Kostas Manolas celebrates after scoring his side's third goal during a Serie A soccer match between Roma and Atalanta, in Rome's Olympic stadium, Monday, Aug. 27, 2018. (AP Photo/Andrew Medichini) AP IMAGE

Προάγγελος μεταγραφής του Κώστα Μανωλά στη Νάπολι είναι οι δηλώσεις του ιδιοκτήτη της ομάδας, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις. Ο Ιταλός παράγοντας σημείωσε ότι Έλληνας στόπερ μαζί με τον Κουλιμπαλί θα είναι σούπερ δίδυμο.

Ο ιδιοκτήτης και πρόεδρος της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις με δηλώσεις του στο Sport Mediaset μίλησε για τις μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας, τόσο σε επίπεδο αγορών όσο και πωλήσεων, σημειώνοντας μεταξύ άλλων και τ' όνομα του Κώστα Μανωλά.

Ο τρόπος με τον οποίο αναφέρθηκε στον Έλληνα στόπερ ο Ιταλός παράγοντας φάνηκε να είναι προάγγελος απόκτησης του από την Ρόμα. Συγκεκριμένα, ο Ντε Λαουρέντις είπε πως οι μεγάλες ομάδες χτίζονται από την άμυνα κι εκεί τόνισε πόσο καλό δίδυμο θα μπορούσε να γίνει ο Μανωλάς με τον Καλιντού Καλιμπαλί: " Οι μεγάλες ομάδες γεννιούνται μέσα από μία σπουδαία άμυνα. Μανωλάς και Κουλιμπαλί θα μπορούσαν να είναι σπουδαίο δίδυμο, όπως είχαμε ανάλογα στο παρελθόν" ήταν τα λόγια του Ντε Λαουρέντις στην αναφορά του για τον Κώστα Μανωλά.

Υπενθυμίζουμε ότι για να φύγει ο 27χρονος αμυντικός από τη Ρόμα θα πρέπει ο ενδιαφερόμενος να καλύψει τη ρήτρα των 36.000.000 ευρώ, καθόσον οι Ρωμαίοι με τα μέχρι στιγμής δεδομένα δεν αλλάζουν άποψη και θέλουν να τους καταβληθεί όλο το ποσό. Αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο Ντε Λαουρέντις, προ μερικών ημερών, είχε πει ότι τον προβληματίζει ο χαρακτήρας του Κώστα Μανωλά.

TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ