ΡΟΜΑ

Ο Φλορέντσι έριξε το "καρφί" του για Ροναλντο

Roma midfielder Nicolo' Zaniolo, left, celebrates after scoring the opening goal with his teammate Alessandro Florenzi during a Champions League round of 16 first leg soccer match between Roma and Porto, at Rome's Olympic Stadium, Tuesday, Feb. 12, 2019. (AP Photo/Andrew Medichini)
Roma midfielder Nicolo' Zaniolo, left, celebrates after scoring the opening goal with his teammate Alessandro Florenzi during a Champions League round of 16 first leg soccer match between Roma and Porto, at Rome's Olympic Stadium, Tuesday, Feb. 12, 2019. (AP Photo/Andrew Medichini) AP PHOTO/ANDREW MEDICHINI

Ο Αλεσάντρο Φλορέντσι είχε φραστικό επεισόδιο με τον Κριστιάνο Ρονάλντο κατά τη διάρκεια του αγώνα και φρόντισε στο φινάλε του Ρόμα-Γιουβέντους να αφήσει τη σπόντα του για τον Πορτογάλο.

Η Ρόμα επιβλήθηκε 2-0 της Γιουβέντους και έμεινε ζωντανή στη μάχη για την κατάληψη της 4ης θέσης που οδηγεί στο νέο Champions League, με το ματς να έχει πάντως ως highlight -πέρα από τα γκολ- την κοκκορομαχία που έλαβε χώρα στο 60ο λεπτό μεταξύ του Αλεσάντρο Φλορέντσι και του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Οι δύο παίκτες αντάλλαξαν κουβέντες κατά τη διάρκεια κάποιας διακοπής και τότε ήταν που ο "CR7" θέλησε να πικάρει τον αντίπαλό του λέγοντάς του μεταξύ άλλων πως "είσαι πολύ μικροκαμωμένος για να μιλάς".

Ο αρχηγός των "τζαλορόσι" εκνευρίστηκε την ώρα εκείνη με τον Ρονάλντο αλλά απάντησε με γκολ στο 79' ανοίγοντας το δρόμο για τη σημαντική νίκη της ομάδας του με φόντο το Champions League ενώ στο φινάλε του ματς δεν παρέλειψε να κάνει δηκτική αναφορά στον Πορτογάλο σούπερ σταρ.

"Είχαμε βγάλει τη μπάλα έξω δύο φορές ώστε να δοθούν οι πρώτες βοήθειες σε κάποιον και εκείνος δύο φορές συνέχισε κανονικά να παίζει. Θα μπορούσαμε να είχαμε βγει στην αντεπίθεση με τον Κολάροβ στο πρώτο ημίχρονο, αλλά πετάξαμε τη μπάλα εκτός, επειδή τέτοιους είδους άνθρωποι είμαστε.

Εκείνος είναι κάτοχος Χρυσής Μπάλας και νομίζει ότι έχει το δικαίωμα να κάνει ό,τι έκανε. Εγώ λέω και κάνω αρκετά χαζά πράγματα στον αγωνιστικό χώρο επίσης, όμως το θέμα μένει εκεί", δήλωσε ο Φλορέντσι.

Photo Credits: AP Photo/Andrew Medichini

TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ