ΡΟΜΑ

Ντε Ρόσι: "Θα ήθελα να χτυπήσω με μπαστούνι στα δόντια όσους ανεβάζουν live Instagram από τα αποδυτήρια"

Roma's Daniele De Rossi celebrates after his teammate Kostas Manolas scored during a Serie A soccer match between Roma and Inter Milan, at Rome's Olympic Stadium, Sunday, Oct. 2, 2016. (AP Photo/Andrew Medichini)
Roma's Daniele De Rossi celebrates after his teammate Kostas Manolas scored during a Serie A soccer match between Roma and Inter Milan, at Rome's Olympic Stadium, Sunday, Oct. 2, 2016. (AP Photo/Andrew Medichini) AP

Ο μέσος της Ρόμα, Ντανιέλε Ντε Ρόσι, παραδέχθηκε ότι δεν καταλαβαίνει την υπερβολική χρήση των social media από τους νεαρούς ποδοσφαιριστές και υποστήριξε ότι θα ήθελε να τους "χτυπήσει με μπαστούνι του μπέιζμπολ στα δόντια".

Η χρήση των social media είναι όλο και μεγαλύτερη από τους ποδοσφαιριστές παγκοσμίως. Η κατάχρηση, ωστόσο, βρίσκει αντίθετο τον Ντανιέλε Ντε Ρόσι. Ο 33χρονος διεθνής Ιταλός μέσος της Ρόμα, υποστήριξε ότι δεν καταλαβαίνει τους 20χρονους "που μπαίνουν στην πρώτη ομάδα κι έχουν περισσότερους followers από τον Μέσι στο Instagram" και ξεκαθάρισε ότι θα ήθελε να "χτυπήσει με μπαστούνι στα δόντια αυτούς που ανεβάζουν live Instagram από τα αποδυτήρια".

"Όταν ξεκινήσαμε να παίζουμε, όλα ήταν διαφορετικά. Ήταν πριν 20 χρόνια. Τώρα ένας 20χρονος που μπαίνει στην πρώτη ομάδα έχει περισσότερους followers από τον Μέσι στο Instagram.

Όταν ήμουν νέος, οι μεγαλύτεροι ηλικιακά παίκτες έλεγαν ότι δεν ήταν έτσι στην εποχή τους. Έτσι ήταν κι έτσι θα είναι. Έτσι είναι η ζωή. Όταν τους βλέπω να ανεβάζουν live Instagram videos μέσα από τα αποδυτήρια, θα ήθελα να τους χτυπήσω με ένα μπαστούνι του μπέιζμπολ στα δόντια. Αλλά, τώρα, είναι 18 ετών. Σε 20 χρόνια θα διαμαρτύρονται για τη νέα γενιά...".

Photo credits: AP Photo/Andrew Medichini

TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ