ΡΟΜΑ

Ντε Ρόσι: Οι οπαδοί της Ρόμα σήκωσαν πανό και στο Λονδίνο

Roma fans wave flags prior to a Champions League, Group G soccer match between Roma and Real Madrid at the Rome Olympic stadium, Tuesday, Nov. 27, 2018. (AP Photo/Andrew Medichini)
Roma fans wave flags prior to a Champions League, Group G soccer match between Roma and Real Madrid at the Rome Olympic stadium, Tuesday, Nov. 27, 2018. (AP Photo/Andrew Medichini) AP

Οι οπαδοί της Ρόμα εξοργίστηκαν για την αποχώρηση του Ντανιέλε Ντε Ρόσι και κρέμασαν πανό μέχρι και στο Λονδίνο για να αποδοκιμάσουν την απόφαση της διοίκησης.

Ο εμβληματικός παίκτης της Ρόμα, Ντανιέλε Ντε Ρόσι, θα αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν. Στη συνέντευξη Τύπου δεν έκρυψε το παράπονό του για την απόφαση της ιταλικής ομάδας υποστηρίζοντας ότι αν ήταν στη θέση της διοίκησης θα ανανέωνε το συμβόλαιό του.

Οι οπαδοί της Ρόμα έχουν αντιδράσει για τον τρόπο που χειρίστηκε η διοίκηση της ομάδας τους την περίπτωση Ντε Ρόσι. Μάλιστα, κρέμασαν πανό και μία αμερικανική σημαία στα γραφεία των "τζαλορόσι" με σκοπό να διαμαρτυρηθούν απέναντι στον ιδιοκτήτη της ομάδας, Τζέιμς Παλότα.

Ο αναβρασμός που έχει δημιουργηθεί δεν φαίνεται να έχει κατευνάσει, αφού οι διαμαρτυρίες έφτασαν μέχρι την Αγγλία. Οι οπαδοί της Ρόμα ανήρτησαν πανό το οποίο αναγράφει: "Πρώτα ο Τότι, μετά ο Ντε Ρόσι, Μπαλντίνι σκουλήκι".

Ο Φράνκο Μπαλντίνι είναι ο σύμβουλος του Παλότα και οι Ρωμαίοι τον κατηγορούν ότι ευθύνεται για την απόφαση της μη ανανέωσης του συμβολαίου του Ντε Ρόσι. Παρομοίως, ο Τότι είχε ισχυριστεί ότι ο Μπαλντίνι ήταν αυτός που τον έσπρωξε στην εγκατάλειψη του ποδοσφαίρου.

Ο προπονητής της Ρόμα, Κλάουντιο Ρανιέρι, λίγο πριν αποχωρήσει από το "Ολίμπικο" κάρφωσε τους διοικούντες των "τζαλορόσι" για την απόφασή τους να μην συνεχίσει ο Ντε Ρόσι: "Αυτοί στο Λονδίνο και την Αμερική πήραν την απόφαση, εκεί μένει ο πρόεδρος και όσοι είναι κοντά του (Μπαλντίνι). Έχω δει ήδη ομάδες να χάνουν σημεία αναφοράς στην Ιταλία. Ο Ντε Ρόσι είναι ο αρχηγός μας, άτομο της ιστορίας, θα έπρεπε να το χειριστούν διαφορετικά".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Σορεντίνο για Ντε Ρόσι: "Μαντεύετε σε ποιον έβαλε το πρώτο του γκολ;"
Ύμνοι Τότι για Ντε Ρόσι: "Θα είσαι πάντα ο αδερφός μου"
TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ