ΡΟΜΑ

Νέο "σοκ" στη Ρόμα με τον Κάρσντορπ

Νέο "σοκ" στη Ρόμα με τον Κάρσντορπ

Ο Ρικ Κάρσντορπ έκανε ντεμπούτο με τη φανέλα της Ρόμα κόντρα στην Κροτόνε, αλλά υπέστη ρήξη χιαστού και ίσως χάσει όλη τη χρονιά!

Η χαρά του Ρικ Κάρσντορπ για το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Ρόμα μετατράπηκε σε εφιάλτη, καθώς υπέστη ρήξη χιαστού στο αριστερό του γόνατο.

Το καλοκαίρι οι Ρωμαίοι έδωσαν 14.000.000 ευρώ στην Φέγενοορντ για τον Ολλανδός δεξιό μπακ, ένα απ' τα μεγαλύτερα ταλέντα της Ευρώπης στην θέση του.

Επειδή προερχόταν από τραυματισμό έχασε την προετοιμασία και τελικά έκανε το ντεμπούτο του χτες, την 25η Οκτωβρίου δηλαδή, ξεκινώντας βασικός στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Κροτόνε.

Αντικαταστάθηκε στο 82ο λεπτό απ' τον Φλορέντσι, λόγω τραυματισμού στο αριστερό γόνατο, όμως δεν φάνταζε κάτι σοβαρό. Έκανε μάλιστα και δηλώσεις, τονίζοντας πόσο χαρούμενος είναι για το ντεμπούτο του!

Αργότερα όμως ήρθαν τα άσχημα νέα, έπειτα απ' τις εξετάσεις που υποβλήθηκε, οι νέες εξετάσεις της Πέμπτης (26/10) επιβεβαίωσαν το σοβαρό πρόβλημα και το πρωί της Παρασκευής θα οδηγηθεί στο χειρουργείο.

Η επιστροφή υπολογίζεται στους 6 μήνες, κάτι που σημαίνει πως ίσως προλάβει τα τελευταία ματς της σεζόν, ενώ θυμίζουμε πως η Ολλανδία δεν θα παίξει στα τελικά του Μουντιάλ 2018.

Το απόγευμα της Πέμπτης και αφού επιβεβαιώθηκε το χειρουργείο της Παρασκευής, ο Κάρσντορπ έγραψε στο twitter: "Ευχαριστώ για την υποστήριξή σας. Χτες το βράδυ το όνειρό μου μετατράπηκε σε εφιάλτη, αλλά θα δουλέψω σκληρά για να επιστρέψω ακόμη πιο δυνατός".

photo: asroma.com

TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ