ΡΟΜΑ

"Ναπολιτάνος Μίδας ο Μανωλάς με 4,5 εκατ. ευρώ το χρόνο"

UEFA NATIONS LEAGUE / ÏÕÃÃÁÑÉÁ - ÅËËÁÄÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
UEFA NATIONS LEAGUE / ÏÕÃÃÁÑÉÁ - ÅËËÁÄÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Εγκυρα Μέσα στην Ιταλία μεταφέρουν την είδηση πως η Ρόμα τα βρήκε με την Νάπολι και παραχωρεί τον Κώστα Μανωλά στην ομάδα του Κάρλο Αντσελότι.

Βουίζει όλη η Ιταλία πως ο Κώστας Μανωλάς θα είναι παίκτης της Νάπολι, καθώς η ομάδα του Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις τα βρήκε σε όλα με τη Ρόμα! Σύμφωνα με τον έγκυρο ρεπόρτερ του Sky Italia, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο 27χρονος στόπερ πουλήθηκε στους Ναπολιτάνους αντί 34.000.000 ευρώ και συμβόλαιο με απολαβές ύψους 4,5 εκατ. ευρώ για κάθε χρόνο συνεργασίας.

Όσον αφορά στο deal μεταξύ των δύο ομάδων, στη γειτονική χώρα σημειώνεται ότι εντός της συμφωνίας των 34.000.000 ευρώ συμπεριλαμβάνεται η αγορά του Αμαντού Ντιαβαρά από την Ρόμα με 18.000.000 ευρώ συν 2.000.000 ευρώ μπόνους. Τις επόμενες ώρες, λοιπόν, αναμένεται να γίνει επίσημη η μεταγραφή του Μανωλά που θα είναι ρεκόρ για Έλλην παίκτη, ξεπερνώντας αυτή του Παναγιώτη Ρέτσου στην Λεβερκούζεν αντί 18.000.000 ευρώ (συν 4.000.000 ευρώ σε μορφή μπόνους).

Υπενθυμίζουμε πως νωρίτερα, ο πρόεδρος της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις είχε πει σε δηλώσεις του στο Sport Mediaset ότι το δίδυμο Μανωλά - Κουλιμπαλί θα είναι σούπερ στην ομάδα, τονίζοντας ότι οι μεγάλες ομάδες χτίζονται από τα μετόπισθεν.

TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ