ΡΟΜΑ

Νάπολι: Πιο κοντά Μανωλάς και Χάμες

Roma's Kostas Manolas, left, and Lorenzo Pellegrini celebrate their side's 3-1 win at the end of the Serie A soccer match between Roma and Lazio, at the Rome Olympic Stadium, Saturday, Sept. 29, 2018. (AP Photo/Andrew Medichini)
Roma's Kostas Manolas, left, and Lorenzo Pellegrini celebrate their side's 3-1 win at the end of the Serie A soccer match between Roma and Lazio, at the Rome Olympic Stadium, Saturday, Sept. 29, 2018. (AP Photo/Andrew Medichini) AP

Η Νάπολι βρίσκεται μια ανάσα από τους Κώστα Μανωλά και Χάμες Ροντρίγκες σύμφωνα με δημοσίευμα της Gazzetta dello Sport. Ο Αμαντού Ντιαβαρά θα πάει στη Ρόμα ως αντάλλαγμα στο deal για τον 28χρονο Έλληνα αμυντικό.

Ο Κώστας Μανωλάς είναι έτοιμος να βγάλει την τζαλορόσα και να φορέσει την παρτενοπέα φανέλα σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport.

Σε ρεπορτάζ της έγκυρης ιταλικής εφημερίδας το βράδυ της Τρίτης (18/6) αναφέρεται ότι η μετακίνηση του 28χρονου Έλληνα διεθνή κεντρικού αμυντικού από τη Ρόμα στη Νάπολι πλέον έχει πάρει το δρόμο της και βαδίζει στην τελική της ευθεία.

Η ομάδα της ιταλικής πρωτεύουσας ζητούσε την κάλυψη της ρήτρας (36.000.000 ευρώ) για να συναινέσει στην αποδέσμευση του Ναξιώτη στόπερ, ωστόσο κάνει διαπραγματευτικά βήματα προς τα πίσω. Τις τελευταίες ώρες φαίνεται ότι έχει αποδεχθεί την απόκτηση του 21χρονου αμυντικού μέσου από τη Γουινέα, Αμαντού Ντιαβαρά, ως αντάλλαγμα στο deal.

Κι αυτό γιατί ο νέος προπονητής της Ρόμα, Πάουλο Φονσέσκα, βλέπει στο πρόσωπο του Αφρικανού τον αντικαταστάτη του Ντανιέλε ντε Ρόσι, το συμβόλαιο του οποίου δεν ανανεώθηκε. Ο Κώστας Μανωλάς αποτελεί απαίτηση του τεχνικού της ομάδας της Νάπολης, Κάρλο Αντσελότι, ώστε ν' αποτελέσει μαζί με τον Καλιντού Κουλιμπαλί το πιο γρήγορο κεντρικό αμυντικό δίδυμο στη Serie A.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα της γειτονικής χώρας στον Έλληνα προσφέρεται τετραετές συμβόλαιο με απολαβές 3.500.000 ευρώ κάθε σεζόν.

ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΚΑΙ Ο ΧΑΜΕΣ

Το "ESPN" στην κολομβιανή του έκδοση υποστήριζε το απόγευμα της Τρίτης (18/6) ότι ο Χάμες Ροντρίγκες είναι παίκτης της Νάπολι. Οι Ιταλοί δεν το δίνουν ως οριστικό, αλλά παραδέχονται ότι το θέμα είναι προχωρημένο. Ο πρόεδρος της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ, αποφάσισε να δεχθεί την προσφορά του ομολόγου του, Αουρέλιο ντε Λαουρέντις για δανεισμό.

Οι μερένγκες θα λάβουν 10.000.000 ευρώ για το μονοετή δανεισμό, ενώ η Νάπολι θα μπορεί να τον αγοράσει αντί 40.000.000 ευρώ (κατά τον Τζανλούκα ντι Μάρτζο η οψιόν ανέρχεται σε 30.000.000 ευρώ) τον Ιούνιο του 2020.

Photo credits: AP Images

TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ