ΡΟΜΑ

Μυστική κίνηση της Ρόμα να ανανεώσει στο παρά πέντε τον Ντε Ρόσι!

Roma midfielder Daniele De Rossi gestures at the end of the Champions League round of 16, 2nd leg, soccer match between FC Porto and AS Roma at the Dragao stadium in Porto, Portugal, Wednesday, March 6, 2019. Porto won 3-1. (AP Photo/Luis Vieira)
Roma midfielder Daniele De Rossi gestures at the end of the Champions League round of 16, 2nd leg, soccer match between FC Porto and AS Roma at the Dragao stadium in Porto, Portugal, Wednesday, March 6, 2019. Porto won 3-1. (AP Photo/Luis Vieira) AP PHOTO/LUIS VIEIRA

Η διοίκηση της Ρόμα προσπάθησε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις με πρόταση της τελευταίας στιγμής προς τον Ντανιέλε Ντε Ρόσι, όμως ο αρχηγός των Ρωμαίων την απέρριψε (AUDIO).

Εφιαλτική αποδεικνύεται για τη διοίκηση της Ρόμα η η εβδομάδα που διανύουμε, καθώς την ώρα που η ομάδα προσπαθεί να συγκεντρωθεί για να διεκδικήσει με όλες τις δυνάμεις της την 4η θέση που οδηγεί στο Champions League της νέας σεζόν (απομένουν δύο αγωνιστικές για το φινάλε), ταλανίζεται από την υπόθεση Ντανιέλε Ντε Ρόσι.

Συγκεκριμένα από τη φυγή του εμβληματικού αρχηγού, με τον 35χρονο να κάνει γνωστό μέσω συνέντευξης Τύπου ότι δεν του έγινε πρόταση για να επεκτείνει τη συνεργασία του με την ομάδα της καρδιάς του και μετά το καλοκαίρι θα συνεχίσει αλλού την καριέρα του.

Η αποκάλυψη αυτή προκάλεσε σεισμικές δονήσεις στην ομάδα της αιώνιας πόλης, με τους οπαδούς να καταφέρονται κατά της διοίκησης για την απόφασή της να ρίξει τίτλους στη συνεργασία της με τον Ντε Ρόσι, ενώ μέσα σε αυτό το εκρηκτικό κλίμα έρχεται μία ακόμα αποκάλυψη να ρίξει λάδι στη φωτιά.

Πρόκειται για ηχητικό απόσπασμα που διέρρευσε στο διαδίκτυο και το οποίο αναπαρήγαγαν όλα τα ιταλικά μίντια και στο οποίο ακούγεται να γίνεται πρόταση από τον Ceo της Ρόμα, Γκουίντα Φιένγκα, προς τον Ντανιέλε Ντε Ρόσι για να υπογράψει συμβόλαιο που θα πληρώνεται ανά παιχνίδι.

Η πρόταση που του έκανε η Ρόμα το βράδυ της Τρίτης φέρεται να είναι για αποδοχές ύψους 100.000 ευρώ ανά παιχνίδι, με τον 35χρονο μέσο να την απορρίπτει καθώς ήρθε πολύ αργά - και μετά από 10 μήνες όπου δεν υπήρχε η παραμικρή επικοινωνία με τους διοικούντες- και να λέει οριστικό αντίο στους "τζαλορόσι" μετά από 18 χρόνια προσφοράς στην πρώτη ομάδα.

Photo Credits: AP Photo/Luis Vieira

TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ