ΡΟΜΑ

Μπέιλι ο αντί-Μάλκομ του Μόντσι για τη Ρόμα

Leverkusen's Leon Bailey, right, celebrates his opening goal during the German soccer cup match between Borussia Moenchengladbach and Bayer Leverkusen in Moenchengladbach, Germany, Wednesday, Dec. 20, 2017. (AP Photo/Martin Meissner)
Leverkusen's Leon Bailey, right, celebrates his opening goal during the German soccer cup match between Borussia Moenchengladbach and Bayer Leverkusen in Moenchengladbach, Germany, Wednesday, Dec. 20, 2017. (AP Photo/Martin Meissner) AP

Μετά το "ναυάγιο" με τον Μάλκομ, ο οποίος κατέληξε στην Μπαρτσελόνα, η Ρόμα κινείται για την απόκτηση του 20χρονου Τζαμαϊκανού της Λεβερκούζεν, Λέον Μπέιλι. (VIDEO)

Στη Ρώμη προσπαθούν να ξεπεράσουν το "σοκ" του "ναυαγίου" με τον Μάλκομ, καθώς αν και είχε ανακοινωθεί η συμφωνία από Μπορντό και Ρόμα, ο Βραζιλιάνος κατέληξε στην Μπαρτσελόνα.

Ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής των "τζαλορόσι", Μόντσι, στη γραπτή του δήλωση στην επίσημη σελίδα της ομάδας από την "Αιώνια Πόλη" είχε υποστηρίξει ότι ήδη εξετάζονται εναλλακτικές. Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα, "Gazzetta dello Sport", ο Ίβηρας έχει ξεκινήσει επαφές με τη Λεβερκούζεν για την απόκτηση του 20χρονου Τζαμαϊκανού εξτρέμ, Λέον Μπέιλι.

Ο Μπέιλι γεννήθηκε στο Κίνγκστον και ήλθε για πρώτη φορά στην Ευρώπη για να ενταχθεί αρχικά στις ακαδημίες της αυστριακής Λίφερινγκ και στη συνέχεια της σλοβακικής, Τρέντσιν. Έκανε, ωστόσο, τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα στο Βέλγιο με τη φανέλα της Γκενκ, από την οποία αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2015 αντί 1.400.000 ευρώ.

Τον Ιανουάριο του 2017 παραχωρήθηκε στη Λεβερκούζεν αντί του ποσού των 13.500.000 ευρώ. Την περυσινή σεζόν πέτυχε 9 γκολ σε 30 συμμετοχές στην Bundesliga και 3 γκολ σε 4 ματς στο DFB Pokal. Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα το κόστος του (ενδεχόμενου) deal θα προσεγγίσει τα 50.000.000 ευρώ.

Photo credits: AP Photo/Martin Meissner

TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ