ΡΟΜΑ

Μόντσι: "Αυτή είναι η τελευταία χρονιά του Τότι"

Roma's Francesco Totti enters the pitch during the Europa League round of 16 second leg soccer match between Roma and Lyon, in Rome's Olympic stadium, Thursday, March 16, 2017. (AP Photo/Andrew Medichini)
Τότι AP

Ο νέος τεχνικός διευθυντής της Ρόμα, Μόντσι, αποκάλυψε ότι η εφετινή είναι η τελευταία χρονιά του Φραντσέσκο Τότι ως ποδοσφαιριστής και πως ο Capitano θα αναλάβει πόστο στη διοίκηση!

Η συνέντευξη Τύπου του Μόντσι την Τετάρτη (3/5) είχε... ψωμί. Ο νέος τεχνικός διευθυντής της Ρόμα είπε πολλά και ενδιαφέροντα. Το πιο σημαντικό από όλα; Η αποκάλυψη που έκανε για τον μεγάλο αρχηγό των "τζαλορόσι", Φραντσέσκο Τότι.

Ο Ισπανός ανέφερε: "Αυτό που ξέρω για τον Τότι είναι ότι έχει συμφωνήσει με τη διοίκηση να είναι αυτή η τελευταία του χρονιά ως ποδοσφαιριστής. Μετά θα αναλάβει πόστο στη διοίκηση. Ο Φραντσέσκο είναι η ίδια η Ρόμα. Θέλω να είμαι όσο περισσότερο κοντά του γίνεται. Μακάρι να μάθαινα έστω το 1% από όσα ο ίδιος γνωρίζει".

Ο Τότι (γεννημένος στις 27 Σεπτεμβρίου 1976) θα αποσυρθεί από τη δράση σε ηλικία 40 ετών, έχοντας περάσει μια ζωή στη Ρόμα! Ο Μόντσι μίλησε και για ένα ακόμα "φλέγον" ζήτημα για τη νέα του ομάδα, αυτό του Ντε Ρόσι, του οποίου το συμβόλαιο λήγει. Για αυτό είπε: "Η επιθυμία και των δύο πλευρών να συνεχίσουν μαζί είναι κοινή. Θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε συμφωνία".

(AP Photo/Andrew Medichini)

TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ