ΡΟΜΑ

Μάρλος για να ξεχάσει Μάλκομ η Ρόμα

Shakhtar's Marlos, right, duels for the ball with Roma's Federico Fazio during the Champions League, round of 16, first-leg soccer match between Shakhtar Donetsk and Roma at the Metalist Stadium in Kharkiv, Ukraine, Wednesday, Feb. 21, 2018. (AP Photo/Efrem Lukatsky)
Shakhtar's Marlos, right, duels for the ball with Roma's Federico Fazio during the Champions League, round of 16, first-leg soccer match between Shakhtar Donetsk and Roma at the Metalist Stadium in Kharkiv, Ukraine, Wednesday, Feb. 21, 2018. (AP Photo/Efrem Lukatsky) AP PHOTO/EFREM LUKATSKY

Ο Μάρλος φέρεται να είναι ο "εκλεκτός", για να καλύψει τη θέση του δεξιού εξτρέμ στη Ρόμα, που θέλει να αφήσει πίσω της την μεταγραφική αποτυχία με τον Μάλκομ.

Το πάθημα με τον Μάλκομ , ίσως γίνει μάθημα με τον Μάρλος για τη Ρόμα, η οποία κινείται για την απόκτηση του Βραζιλιάνου winger της Σαχτάρ Ντόνετσκ, σύμφωνα με δημοσίευμα της ιταλικής εφημερίδας "Corriere dello Sport".

Η ομάδα της "αιώνιας πόλης" επιδιώκει να προσδώσει ποιότητα στο δεξί άκρο της επίθεσης, με τον 30χρονο λάτιν άσο -που έχει χριστεί διεθνής 7 φορές με την Ουκρανία- να ταιριάζει στο προφίλ του παίκτη που αναζητούν οι "τζιαλορόσι", καθώς διακρίνεται για την εξαιρετική του τεχνική κατάρτιση, ενώ διαθέτει την (έκτη) αίσθηση του γκολ.

Την περσινή σεζόν ο Μάρλος χόρεψε "σάμπα" τις αντίπαλες άμυνες στην ουκρανική Premier League, καθώς σε 21 εμφανίσεις πέτυχε 12 τέρματα, ενώ μοίρασε και 8 ασίστ με την φανέλα των "ανθρακωρύχων" από το Ντόνετσκ.

Photo Credits: AP Photo/Efrem Lukatsky

TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ