ΡΟΜΑ

Μανωλάς: "Σπουδαίος ο Ρανιέρι, δεν μιλά ποτέ πίσω από την πλάτη σου"

Roma defender Kostas Manolas kicks a ball during warmup before the Champions League round of 16, 2nd leg, soccer match between FC Porto and AS Roma at the Dragao stadium in Porto, Portugal, Wednesday, March 6, 2019. (AP Photo/Luis Vieira)
Roma defender Kostas Manolas kicks a ball during warmup before the Champions League round of 16, 2nd leg, soccer match between FC Porto and AS Roma at the Dragao stadium in Porto, Portugal, Wednesday, March 6, 2019. (AP Photo/Luis Vieira) AP PHOTO/LUIS VIEIRA

Ο Κώστας Μανωλάς μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Κλάουντιο Ρανιέρι με δηλώσεις του πριν το ματς με την Τζένοα, τονίζοντας ότι άλλαξε προς το καλύτερο την Ρόμα μετά την έλευσή του.

Ο Κώστας Μανωλάς είχε πολύ καλή σχέση με τον Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο, με τον οποίο άρχισε τη φετινή σεζόν η Ρόμα, και απόδειξη ήταν και το αποχαιρετιστήριο ποστάρισμά του για τον Ιταλό τεχνικό όταν η διοίκηση έκρινε μεσούσης της σεζόν πως έπρεπε να λυθεί η συνεργασία τους.

Αυτό πάντως δεν τον εμποδίζει από το να παραδέχεται πως με τον Κλάουντιο Ρανιέρι τα πράγματα είναι καλύτερα στο αγωνιστικό κομμάτι για τους "τζαλορόσι", με τον διεθνή στόπερ να παραχωρεί δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου ενόψει του ματς πρωταθλήματος με την Τζένοα και να αποθεώνει τον άλλοτε ομοσπονδιακό τεχνικό της Εθνικής Ελλάδας.

"Ο μίστερ προσπαθεί πάντα να μας δίνει κίνητρα, είναι πολύ καλές οι προπονήσεις που γίνονται. Στα οικογενειακά διπλά σε εμψυχώνει για να νικάς πάντα και αυτό το μεταδίδει και στο γήπεδο

"Είναι ένας σπουδαίος άνδρας, σου μιλάει πάντα κατά πρόσωπο, ποτέ πίσω από την πλάτη σου. Έχει συμβάλλει ώστε η ομάδα να είναι πάντα συμπαγής στο γήπεδο, αυτή είναι η φιλοσοφία του", τόνισε ο 27χρονος αμυντικός, για να προχωρήσει και σε μίνι σύγκριση με το πρόσφατο παρελθόν.

"Τώρα είμαστε πιο συμπαγείς, σε αντίθεση με ό,τι ίσχυε επί Ντι Φραντσέσκο, αλλάξαμε νοοτροπία. Πριν πηγαίναμε πάντα να ασκήσουμε πρέσινγκ ψηλά, τώρα είμαστε πιο ενωμένοι.

Φαίνεται πως αυτή η αγωνιστική συμπεριφορά μας φέρνει πιο καλά αποτελέσματα. Τώρα είμαστε πιο συμπαγείς και αμυνόμαστε και οι έντεκα. Όχι τρεις ή τέσσερις...".

Photo Credits: AP Photo/Luis Vieira

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

L' Equipe: "Σε διαπραγματεύσεις με Μουρίνιο η Ρόμα"
TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ