ΡΟΜΑ

Μανωλάς: "Με βλέπω να μένω στη Ρόμα"

Romas Kostas Manolas wears the team jersey bearing a Chinese writing which reads: "The golden Monkey brings happiness and fortune " to greet the upcoming Chinese New Year , during a Serie A soccer match between Roma and Sampdoria at Rome's Olympic stadium, Sunday, Feb. 7, 2016.  The Lunar New Year which falls on Feb. 8 this year marks the Year of the Monkey in the Chinese calendar. (AP Photo/Alessandra Tarantino)
Romas Kostas Manolas wears the team jersey bearing a Chinese writing which reads: "The golden Monkey brings happiness and fortune " to greet the upcoming Chinese New Year , during a Serie A soccer match between Roma and Sampdoria at Rome's Olympic stadium, Sunday, Feb. 7, 2016. The Lunar New Year which falls on Feb. 8 this year marks the Year of the Monkey in the Chinese calendar. (AP Photo/Alessandra Tarantino) AP

Ο Κώστας Μανωλάς διέψευσε τα σενάρια που τον θέλουν ένα βήμα από τη μεταγραφή από τη Ρόμα, υποστηρίζοντας ότι το πιο πιθανό είναι να παραμείνει, ενώ μίλησε και για το επεισόδιο που είχε με τον Ντιέγκο Περότι.

Ο Κώστας Μανωλάς φέρεται να βρίσκεται ένα βήμα από τη μεταπήδησή του στην Ίντερ, ωστόσο με δηλώσεις του στο "Sky Sports" υποστήριξε ότι κατά πάσα πιθανότητα η νέα σεζόν θα τον βρει ξανά στη Ρόμα.

"Με βλέπω εδώ, τζιαλορόσο. Έχω δύο χρόνια συμβόλαιο και δεν έχω μιλήσει με την ομάδα για να φύγω. Έχει γίνει λόγος για διάφορες ομάδες, σχετικά με μένα και το μέλλον μου, αλλά τίποτα δεν είναι αλήθεια. Εάν δεν συμβεί κάτι, πρέπει να μιλήσουμε με την ομάδα και εκείνοι θα αποφασίσουν τι πρέπει να κάνουμε", δήλωσε σχετικά με το συμβόλαιό του ο 25χρονος κεντρικός αμυντικός.

Λίγες ημέρες νωρίτερα είχε ένα επεισόδιο με τον Ντιέγκο Περότι στην προπόνηση, με τους δύο οξύθυμους ποδοσφαιριστές να γράφεται ότι βρέθηκαν κοντά σε διαπληκτισμό, κάτι που ο ίδιος διέψευσε: "Δεν έγινε τίποτα. Μπορεί να υπάρξει λίγη ένταση γιατί στα διπλά θέλουμε πάντοτε να νικάμε. Υπήρξε μία κόντρα, μία συζήτηση, αλλά τελείωσε εκεί. Με τον Περότι είμαστε φίλοι".

Ο Φραντσέσκο Τότι ετοιμάζεται να αφήσει τη Ρόμα μετά από 25 χρόνια, με τον Μανωλά να σχολιάζει την επικείμενη αποχώρηση του capitano: "Για την ώρα, τον βλέπω ήρεμο, δεν τον βλέπω αγχωμένο. Πάντα έτσι είναι. Πρόκειται για έναν πρωταθλητή, μία προσωπικότητα απίστευτη, που είχα την τιμή να γνωρίσω. Μπορεί να στείλει την μπάλα όπου θέλει, έχει μεγάλη ευφυία, έχει τα πάντα. Είναι ένας πρωταθλητής. Όταν ήμουν μικρός, κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο και μετά ήρθα εδώ και του ευχόμουν τα καλύτερα στη ζωή".

Όσο για την αναμέτρηση με την Τζένοα και το κατά πόσο έχει σημασία, ήταν απόλυτος: "Περιμένω ένα παιχνίδι με μεγάλη σημασία, που πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσουμε, ώστε έτσι να πάρουμε τη δεύτερη θέση. Είναι πολύ σημαντικό τόσο για εμάς όσο και για τον σύλλογο. Το Champions League σίγουρα είναι κομβικό. Χωρίς Champions League θα είναι δύσκολο. Η Ρόμα αξίζει τέτοια διοργάνωση και την επόμενη σεζόν θα παίζουμε εκεί".

Τέλος, δεν θέλησε να μιλήσει για τα σενάρια που θέλουν τον Εουσέμπιο ντι Φραντσέσκο να αντικαθιστά τον Λουτσιάνο Σπαλέτι στον πάγκο: "Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στη δουλειά μας, οπότε στο παιχνίδι της Κυριακής που είναι το πιο σημαντικό της σεζόν. Πρέπει να νικήσουμε για να τερματίσουμε δεύτεροι. Εάν πρέπει να γίνουν αλλαγές, εμείς θα προσαρμοστούμε και θα κάνουμε το καλύτερο για τη Ρόμα".

Photo credits: AP Photo/Alessandra Tarantino

TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ