ΡΟΜΑ

Μανωλάς: "Η Ρόμα θα αποφασίσει"

Belgium's Radja Nainggolan, center, is challenged by Greece's Kostas Manolas during the Euro 2018 Group H qualifying match between Belgium and Greece at the King Baudouin stadium in Brussels on Saturday, March 25, 2017. (AP Photo/Geert Vanden Wijngaert)
Μανωλάς, Ναϊνγκολάν, Ελλάδα, Βέλγιο AP

Ο Κώστας Μανωλάς μίλησε για το μέλλον του στη Ρόμα και υποστήριξε ότι αν η ομάδα θέλει να τον πουλήσει, ο ίδιος δεν μπορεί να κάνει κάτι. Ανέφερε ότι στόχος των "τζαλορόσι" δεν μπορεί να είναι το πρωτάθλημα, ενώ τοποθετήθηκε για τον Ρατζά Ναϊνγκολάν.

Στο κανάλι Sport Mediaset φιλοξενήθηκε ο Κώστας Μανωλάς. Ο στόπερ της Ρόμα κλήθηκε να σχολιάσει το μέλλον του στην ομάδα της Ιταλίας και υποστήριξε ότι αν θελήσει να τον πουλήσει, ο ίδιος δεν μπορεί να κάνει κάτι. Αρχικά ανέφερε: "Αν η Ρόμα θέλει να με πουλήσει, δεν μπορώ να κάνω κάτι. Το μέλλον μου είναι στα χέρια της Ρόμα. Αν θέλουν να με κρατήσουν, ξέρει τι πρέπει να κάνουν".

Ερωτώμενος για την μάχη του τίτλου, ο 25χρονος ανέφερε: " Είναι δύσκολο να πω ότι στοχεύουμε στο Σκουντέτο, γιατί η Γιουβέντους είναι πολύ δυνατή και δεν χάνει βαθμούς. Ο στόχος μας είναι να βγούμε στο Champions League, ενώ έχουμε μπροστά μας ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, τον επαναληπτικό στο κύπελλο με τη Λάτσιο. Μπορούμε να γυρίσουμε το ματς παρά το 2-0 στον πρώτο αγώνα. Είμαστε πιο δυνατή ομάδα, απλά θα πρέπει να το αποδείξουμε στο γήπεδο".

Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής κλήθηκε να σχολιάσει το μέλλον του συμπαίκτη του στη Ρόμα, Ρατζά Ναϊνγκολάν, ο οποίος είχε δηλώσει ότι δεν θέλει να πάρει μεταγραφή στην Αγγλία εξαιτίας του καιρού, αλλά και διότι ο τρόπος ζωής στη Ρώμη είναι καλύτερος.

Ο Μανωλάς τον προέτρεψε: "Στον Ναϊνγκολάν δεν αρέσει η βροχή, αλλά είναι μέσα στους καλύτερους μέσους στον κόσμο και πρέπει να το συνηθίσει αυτό, αν θέλει να παίξει στις καλύτερες ομάδες. Είναι φαινόμενο. Ας είμαστε ειλικρινείς. Δεν είμαστε στα στάνταρ της Μπαρτσελόνα, της Μπάγερν και της Ρεάλ Μαδρίτης".

(AP Photo/Geert Vanden Wijngaert)

TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ