ΡΟΜΑ

Κώστας Μανωλάς: Και η Νάπολι στο κόλπο για τον υπαρχηγό της Εθνικής

UEFA NATIONS LEAGUE / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
UEFA NATIONS LEAGUE / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Στην Ιταλία τ' όνομα του Μανωλά παίζει εκ νέου μεταγραφικά μ' έναν νέο υποψήφιο αγοραστή να μπαίνει στο παιχνίδι. Στη γειτονική χώρα ισχυρίζονται ότι η Νάπολι τσεκάρει τον υπαρχηγό της Εθνικής ομάδας.

Σωρεία ομάδων παρελαύνουν στα ιταλικά Μέσα και παρουσιάζονται ως υποψήφιοι αγοραστές του Κώστα Μανωλά από την Ρόμα. Έχουν γραφτεί κλαμπ όπως η Γιουνάιτεντ, η Σίτι, η Παρί, η Άρσεναλ, η Μπαρτσελόνα, η Ίντερ, η Γιουβέντους και τώρα ο δημοσιογράφος, Νικολό Σίρα έβαλε κι άλλον "παίκτη" στο παιχνίδι.

Σύμφωνα με τον προαναφερθέντα, η Νάπολι του Κάρλο Αντσελότι χτύπησε την πόρτα του Μίνο Ραϊόλα για να ρωτήσει λεπτομέρειες σχετικά με την περίπτωση του 28χρονου στόπερ.

Βέβαια, τα πράγματα με τον Μανωλά είναι απλά, αφού όποιος τον θέλει πραγματικά πληρώνει 36.000.000 ευρώ στη Ρόμα και σπάει το συμβόλαιό του, μόνο οι προσωπικοί όροι της συμφωνίας μπορούν ν' αποτελέσουν εμπόδιο.

Όλα αυτά, πάντως, συμβαίνουν την ίδια ώρα που ο Κώστας Μανωλάς έχει σημαντικά θέματα να λύσει με την Εθνική, ενώ ο Μίνο Ραϊόλα δουλεύει το deal εκατομμυρίων για να σπρώξει τον Ματάις Ντε Λιχτ στην Παρί Σεν Ζερμέν η οποία φέρεται έτοιμη να προσφέρει συμβόλαιο στον αρχηγό του Άγιαξ με ετήσιες απολαβές ύψους 20.000.000 ευρώ.

TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ