ΡΟΜΑ

Κώστας Μανωλάς: Αποφασισμένη η Νάπολι να πληρώσει τα 36 εκατ. ευρώ

Roma¢s Kostas Manolas celebrates after scoring during a Serie A soccer match between Roma and Inter Milan, at Rome's Olympic Stadium, Sunday, Oct. 2, 2016. (AP Photo/Andrew Medichini)
Roma¢s Kostas Manolas celebrates after scoring during a Serie A soccer match between Roma and Inter Milan, at Rome's Olympic Stadium, Sunday, Oct. 2, 2016. (AP Photo/Andrew Medichini) ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ιταλικό δημοσίευμα υποστηρίζει πως ο πρόεδρος και ιδιοκτήτης της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις είναι αποφασισμένος να πληρώσει ολόκληρη τη ρήτρα του Κώστα Μανωλά και να τον πάρει άμεσα από τη Ρόμα.

Αλλάζουν τα δεδομένα σύμφωνα με την ιταλική Messaggero σχετικά με τις διαπραγματεύσεις της Νάπολι με τη Ρόμα για την απόκτηση του Κώστα Μανωλά.

Συγκεκριμένα, το προαναφερθέν Μέσο υποστηρίζει ότι ο ιδιοκτήτης και πρόεδρος, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις έχει πάρει την απόφαση να ενεργοποιήσει τη ρήτρα του έμπειρου στόπερ και να τον πάρει άμεσα από την "Αιώνια Πόλη" και να τον πάει στη Νάπολη.

Όλα τα παραπάνω, εφόσον επιβεβαιωθούν, σημαίνουν ότι ο Μανωλάς με τα 36.000.000 ευρώ της Νάπολι θα γίνει ο Έλληνας που έχει κάνει την ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία.

Από εκεί και πέρα, τις προηγούμενες ημέρες οι Ιταλοί επέμεναν ότι η πλευρά Μανωλά τα έχει βρει σε όλα με την ομάδα του Κάρλο Αντσελότι και ο ποδοσφαιριστής θα λαμβάνει 4.000.000 ευρώ κάθε έτος συνεργασίας του με τη νέα του ομάδα.

Υπενθυμίζουμε ότι η Νάπολι σε πρώτη φάση ήθελε να πάρει τον Μανωλά με ανταλλάγματα, η Ρόμα δεν ενέδωσε και η Messaggero υποστηρίζει ότι πάρθηκε η απόφαση να πληρωθεί κανονικά όλο το ποσό.

TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ