ΡΟΜΑ

Καυγάς Μανωλά-Πιάνιτς μετά το ματς με τη ΜΠΑΤΕ!

Καυγάς Μανωλά-Πιάνιτς μετά το ματς με τη ΜΠΑΤΕ!

Απίστευτο και όμως αληθινό: λίγα λεπτά μετά την πρόκριση της Ρόμα στους "16" του Champions League ακολούθησε "θερμό" επεισόδιο μεταξύ του Κώστα Μανωλά και του Μίραλεμ Πιάνιτς!

Η Ρόμα εξασφάλισε το βράδυ της Τρίτης την πρόκρισή της στις 16 κορυφαίες ομάδες του Champions League μετά την "λευκή" ισοπαλία με τη ΜΠΑΤΕ Μπορίσοβ στο "Olimpico", όμως η ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια της ομάδας του Γκαρσία μόνο γιορτινή δεν ήταν.

Αφενός γιατί οι "τζαλορόσι" δεν μπόρεσαν να ευχαριστηθούν την επιτυχία μαζί με το κοινό τους καθώς από τις εξέδρες ακούγονταν έντονες αποδοκιμασίες, με τους οπαδούς να δείχνουν την αγανάκτησή τους για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας, και αφετέρου γιατί κατά την επιστροφή στα αποδυτήρια υπήρχε άγριος τσακωμός μεταξύ δύο βασικότατων στελεχών της ομάδας.

Όπως αποκάλυψε η "Gazzetta dello Sport", ο Κώστας Μανωλάς είχε έναν "θερμό" διάλογο με τον Μίραλεμ Πιάνιτς αμέσως μετά το τελευταίο σφύριγμα στην αναμέτρηση, με τον Βόσνιο μέσο να "ρίχνει κατσάδα" στον Έλληνα διεθνή σέντερ μπακ για τον τρόπο που διαχειριζόταν τη μπάλα στα τελευταία λεπτά και τον πρώην άσο των Ολυμπιακού και ΑΕΚ να σηκώνει το γάντι και να του επιστρέφει.

Καυγάς Μανωλά-Πιάνιτς μετά το ματς με τη ΜΠΑΤΕ!

Μετά τις αρχικές παρατηρήσεις του Πιάνιτς, οι δύο συμπαίκτες αντάλλαξαν αρκετές βαριές κουβέντες(γνωρίζουν άλλωστε και οι δύο την ιταλική γλώσσα ώστε να καταλαβαίνει ο ένας τον άλλο...) και σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, χρειάστηκε η παρέμβαση παράγοντα της ομάδας για να μην έρθουν και στα χέρια!

Το επεισόδιο αυτό μαρτυράει πάντως πως το κλίμα εντός της Ρόμα δεν είναι καθόλου καλό και αυτό που λέγεται από τους ανθρώπους της ομάδας της "αιώνιας πόλης" είναι πως απαιτείται ηρεμία στην παρούσα φάση καθώς ακολουθεί το σούπερ ντέρμπι με τη Νάπολι στο "San Paolo". Ντέρμπι που ίσως κρίνει ακόμα και το μέλλον του Ρούντι Γκαρσία στον πάγκο...

TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ